Articole despre Horeca

Calandrul profesional – un atuu al eficientei in curatatorii si spalatorii

Publicat la data de 09 aug. 2018

Calandrul profesional – un atuu al eficientei in curatatorii si spalatorii

Productivitatea si calitatea finisarii rufelor intr-o spalatorie sau curatatorie profesionala determina in mare masura succesul unei afaceri in acest domeniu. Un calandru profesional ales bine, va calca rufele spalate de mai multe masini de spalat, eficientizand astfel procesul de productie prin costuri si viteza de procesare, dar nu in ultimul rand prin calitatea rufei finisate […]

Citeste mai mult

De ce echipamente trebuie sa tineti cont la deschiderea unei afaceri de tip patiserie-cofetarie

Publicat la data de 26 feb. 2018

De ce echipamente trebuie sa tineti cont la deschiderea unei afaceri de tip patiserie-cofetarie

O astfel de afacere de tip patiserie-cofetarie este mai degraba o afacere de suflet si este o idee de afacere cu potential foarte mare, in care cu o investitie rezonabila in echipamente puteti aduce un profit semnificativ, in timp.

Citeste mai mult

Ce trebuie sa stii daca vrei sa deschizi o afacere de tip food truck

Publicat la data de 23 ian. 2018

Ce trebuie sa stii daca vrei sa deschizi o afacere de tip food truck

Un food truck este o afacere mobila care transporta si vinde mancare. Cererea ridicata in principal dimineata si la pranz este datorata comercializarii de produse alimentare si bauturi racoritoare.

Citeste mai mult

Cuptorul gastronomic – o solutie inteligenta pentru orice bucatarie profesionala

Publicat la data de 15 ian. 2018

Cuptorul gastronomic – o solutie inteligenta pentru orice bucatarie profesionala

Bucataria este una dintre cele mai importante componente ale oricarui spatiu de alimentatie publica, iar cuptorul gastronomic este parte integranta a acesteia. Cuptorul gastronomic, are un rol important in bucataria profesionala pentru ca poate asigura gatirea perfecta a mai multor  feluri de mancare.

Citeste mai mult

Ce presupune proiectarea unei bucatarii profesionale?

Publicat la data de 04 aug. 2017

Ce presupune proiectarea unei bucatarii profesionale?

Un  restaurant presupune o investitie ampla, continand o parte vizibila publicului, si anume sala de servire a mesei, dar si partea care nu este vazuta de client si care implica o cota esentiala a investitiei totale, si anume bucataria si spatiile anexe (depozite de materii prime, zona de depozitare frigorifica, spatii pentru spalat materia prima, […]

Citeste mai mult

Cum sa infiintezi o spalatorie/curatatorie profesionala?

Publicat la data de 31 iul. 2017

Cum sa infiintezi o spalatorie/curatatorie profesionala?

Afacerile de tip spalatorie/curatatorie profesionala sunt in continua crestere, datorata in mare parte cerintelor crescute venite din partea persoanelor fizice, dar si a dezvoltarii pietei de operatori comerciali (spitale, hoteluri, restaurante, industria si anumite servicii care utilizeaza uniforme de lucru, etc). Fie ca vorbim de o curatatorie ecologica sau de una chimica, investitia initiala este […]

Citeste mai mult

Utilizarea vitrinelor frigorifice in alimentatia publica

Publicat la data de 01 iun. 2017

Utilizarea vitrinelor frigorifice in alimentatia publica

Vitrinele frigorifice au o utilitate de necontestat, fiind folosite de catre magazine, supermarketuri, hypermarketuri, carmangerii, cofetarii, patiserii, restaurante si baruri pentru depozitarea, stocarea si promovarea produselor usor perisabile. Pentru spatiile comerciale si HoReCa sunt foarte importante designul si vizibilitatea produselor, caracteristici pe care cele mai multe vitrine frigorifice le detin si care au un impact […]

Citeste mai mult

Vitrina frigorifica – un echipament important in activitatea restaurantelor, barurilor, cofetariilor, carmangeriilor, supermarketurilor sau hypermarketurilor

Publicat la data de 25 mai 2017

Vitrina frigorifica – un echipament important in activitatea restaurantelor, barurilor, cofetariilor, carmangeriilor, supermarketurilor sau hypermarketurilor

Atunci cand merg la cumparaturi consumatorii se asteapta sa poata alege intre cele mai proaspete produse si pe cele care arata cel mai bine in vitrinele din fata lor. Fie ca fac comparatii intre pachetele de carne sau ca inspecteaza prospetimea legumelor, consumatorii se asteapta ca toate produsele sa respecte standardele de calitate.

Citeste mai mult

Aspiratoare profesionale

Publicat la data de 12 mai 2017

Aspiratoare profesionale

Ce sunt aspiratoarele profesionale? Aspiratoarele profesionale au o putere mare de aspirare, un consum mic de energie, motoare puternice si fiabile, filtre eficiente si un nivel redus de zgomot. Capacitatea mare de stocare a prafului ajuta la cresterea durabilitatii de functionare si reducerea costurilor. Fata de aspiratoarele casnice, cele profesionale au o capacitate de stocare […]

Citeste mai mult

Utilaje de panificatie – cheia succesului unei brutarii

Publicat la data de 23 apr. 2017

Utilaje de panificatie – cheia succesului unei brutarii

Orice brutarie de success are nevoie de utilaje pentru panificatie de inalta calitate. Aceste echipamente va vor asigura o productivitate ridicata, transformand afacerea dumneavoastra intr-un succes.

Citeste mai mult