Spalatorie self service

     

Mașinile de spălat și uscătoarele cu monede Electrolux Professional oferă un sistem de control sigur și fiabil, oferind în același timp o personalizare extremă în programarea mașinilor dvs. pentru o mai mare flexibilitate, eficiență mai mare și costuri mai mici.
Planificare, instalare, service, marketing.Suport pentru afaceri la maxim.Oferim mai mult decât mașini.
◍ Planificare, instalare, service, suport tehnic.
◍ Spălătorii self-service pentru diferite tipuri de afaceri.
◍ Solutii complete de echipamente pentru noua dvs spălătorie self service.

– Economisire eficientă și de timp
– Performanta excelenta
– Capacități mai mari
– Spălătorie securizată

O gamă largă de sisteme de plată.
De la plata la mașină cu card, monedă, jeton sau aplicații de plată mobilă până la posibilitatea conectării mașinilor la sisteme centrale de plată sau sisteme de rezervare cu funcție de plată.
Masinile de spălat și uscătoarele noastre sunt gata să se conecteze cu marea majoritate a sistemelor de plată disponibile la nivel global, fie prin intrări / ieșiri foarte ușor accesibile, comunicare în serie sau cloud.
Contoarele de monede pentru mașini de spălat și uscătoare sunt disponibile ca seturi numai cu contoare de monede, doar cutii de monede sau seturi complete cu contoare de monede și cutii de monede.

Click pe link-urile de mai jos pentru a vedea lista noastă de masini de spălat și ucătoare din gama 6000 de la Electrolux Professional, perfect compatibile cu sistemele de plata si celelalte accesorii necesare spălatoriilor self-service. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

>>> MASINI DE SPĂLAT – GAMA 6000 – ELECTROLUX PROFESSIONAL<<<

>>> USCĂTOARE – GAMA 6000 – ELECTROLUX PROFESSIONAL<<<

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.