Cum reducem risipa de alimente din cadrul restaurantelor

Uniunea Europeană irosește anual 88 de milioane de tone de alimente, din care, aproximativ 12% provin din industria restaurantelor. Nu știm cât de impactante sunt aceste cifre pentru tine, dar te asigurăm noi, că în ceea ce privește bună starea pământului, aceste statistici sunt foarte îngrijorătoare. Pe lângă faptul că toată această risipă anuală valorează aproximativ 143 de miliarde de euro, adică practic aruncăm bani la gunoi, în aer se creează și circa 3,3 gigatone de emisii de CO2, plus gaz metan, care este un gaz de două ori mai puternic și dăunător decât dioxidul de carbon.

Continue reading “Cum reducem risipa de alimente din cadrul restaurantelor”

De ce ai nevoie pentru a echipa o carmangerie?

Atunci când focusul tău se îndreaptă spre deschiderea unei afaceri care să fie sustenabilă în timp și care să acopere o nevoie constantă a consumatorului, înființarea unei carmangerii poate fi o idee excelentă. Deschiderea unei astfel de afaceri are din start un avantaj deoarece, fără dar și poate, consumul de carne în rândul populației din România este destul de ridicat, majoritatea consumând frecvent acest tip de aliment, aproape la fiecare masă.

Continue reading “De ce ai nevoie pentru a echipa o carmangerie?”

Cuptoarele rotative Zucchelli Forni – soluția ideală pentru patiserii și brutării

În orice patiserie sau brutărie calitatea produselor este o prioritate. De aceea, echipamentele utilizate pentru coacerea produselor sunt esențiale în menținerea unui standard înalt și livrarea unor produse recognoscibile pentru fiecare business de succes din domeniu.

Continue reading “Cuptoarele rotative Zucchelli Forni – soluția ideală pentru patiserii și brutării”

Influența pandemiei asupra sectorului HoReCa în cifre

Odată cu primele cazuri de infectare cu Covid-19, țările membre UE au impus o serie de măsuri restrictive în încercarea de a limita consecințele pandemiei. Începând cu 17 martie 2020, călătoriile neesențiale în afara spațiului european au fost interzise. Mai mult, evenimentele publice și întrunirile private care depășeau 50 de persoane au fost anulate. Barurile, restaurantele și hotelurile și-au închis porțile, iar în majoritatea țărilor, activitățile comerciale s-au întrerupt, cu excepția supermarketurilor, băncilor și farmaciilor.

Continue reading “Influența pandemiei asupra sectorului HoReCa în cifre”

Discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale

In intampinarea redeschiderii industriei ospitalitatii si nu numai, SDS Group® deschide promotia de primavara – vara pentru o gama larga de echipamente profesionale de spalatorie Electrolux Professional Suedia.

Promotia consta in discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale, precum si pentru spalatorii complet utilate de diferite capacitati.

Continue reading “Discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale”

Nitro Chrome 3 de la Electrolux Professional – Plitele fry-top de care ai nevoie

Plitele fry-top 900 XP cu suprafața de gătit Nitro Chrome 3 de la Electrolux Professional reprezintă soluția ideală pentru o utilizare intensă, gătit mai simplu, o curățare mai ușoară și emisii reduse de căldură. Fiind extrem de rezistente în timp și la zgârieturi, construite cu materiale de înaltă calitate și oferind o igienă optimă, plitele cu Nitro Chrome 3 sunt soluția potrivită de gătit pentru orice tip de bucătărie profesională. Continue reading “Nitro Chrome 3 de la Electrolux Professional – Plitele fry-top de care ai nevoie”

Cuptorul perfect pentru bucătării compacte

Amenajarea unei bucătării profesionale într-un spațiu limitat reprezintă o provocare pentru orice local. Lipsa de spațiu conduce la compromisuri în ceea ce privește echipamentele care de multe ori nu încap sau nu se potrivesc într-un spațiu mic. O bucătărie de dimensiuni reduse nu ar trebui să însemne, totuși, renunțarea la o echipare completă.

Continue reading “Cuptorul perfect pentru bucătării compacte”

Plan de afaceri pentru deschiderea unei spălătorii finanțabilă prin Măsura 3

Indiferent că dorești să vă dezvoltați bussiness-ul sau pur și simplu doriți să vă diversificați produsele sau serviciile firmei, prin Măsura 3 de investiții puteți beneficia de o sumă cuprinsă între 50.000 și maxim 200.000 de euro, sumă total nerambursabilă.

Continue reading “Plan de afaceri pentru deschiderea unei spălătorii finanțabilă prin Măsura 3”

Măsura 3 – Grantul de investitii pentru firme

Odata cu venirea pandemiei Covid, măsurile date de ordonanța de urgență au afectat activitatea firmelor din România. Drept urmare, ca măsură de relansare a economiei, Guvernul României vine în ajutor cu Grantul 3 de investiții lansat pe 3 decembrie 2020 și deschis pentru depunerea proiectelor până pe 29 ianuarie 2021. Conform OUG 130/2020, bugetul total este de 550 milioane de euro, și ghidului solicitantului este realizat de Ministerul Fondurilor Europene pentru Ministerul Economiei.

Continue reading “Măsura 3 – Grantul de investitii pentru firme”

Conceptul de spălătorie cu barieră igienică de la Electrolux Professional – Noua normă în controlul infecțiilor

Descoperiți avantajele mașinilor de spălat cu barieră igienică de la Electrolux Professional

Atunci cand vine momentul să schimbați sistemul dvs intern de spălare al rufelor, SDS Group vă arată calea către inovație, performanță și durabilitate. Cu ajutorul mașinilor de spălat cu barieră igienică de la Electrolux Professional dețineți controlul necesar asupra rufelor și aveți siguranță igienică garantată datorită sistemului cu barieră igienică al acestora.

Continue reading “Conceptul de spălătorie cu barieră igienică de la Electrolux Professional – Noua normă în controlul infecțiilor”