Soluții sustenabile pentru întreaga lume

Alegeri bune pentru planetă

Echipamentele Electrolux Professional sunt aici pentru a vă ajuta să găsiți o cale către un viitor durabil. Există multe oportunități de a aduce o contribuție pozitivă prin alegerea unor echipamente mai eficiente și care economisesc energie – aceasta nu este doar o veste bună pentru planetă, ci și rezultatul alegerii dumneavoastră. Este timpul să facem alegerile corecte.

Continue reading “Soluții sustenabile pentru întreaga lume”

Elemente cheie ale unui uscător profesional

Spălătoriile de rufe profesionale, reprezintă un exemplu de afaceri care se află în plină ascensiune, acest lucru datorându-se nevoii mari pe piață ale consumatorilor. Timpul a devenit pentru mulți oameni o resursă importantă, iar acest lucru îi face pe aceștia să caute soluții care să îi ajute să facă lucrurile de zi cu zi într-un mod cât mai eficient. Pentru curățarea și spălarea hainelor la cele mai înalte standarde, consumatorii au început să apeleze din ce în ce mai mult la curățătorii profesionale.

Continue reading “Elemente cheie ale unui uscător profesional”

Eficienta echipamentelor profesionale de bucătărie Electrolux Professional în industria Horeca

Orice afacere profitabilă are la bază principii puternice, care reușesc să ghideze lucrurile într-o direcție bună. Când privim ceea ce se întâmplă în domeniul horeca direct din culise, adică din bucătărie, putem observa tehnici de gătire, cât și diverse preparate, care nu doar că ne încântă vizual, ci și prin gustul inedit. Pentru asta, pe lângă iscusința bucătarului, esențiale sunt echipamentele profesionale de bucătărie, care pot oferi acele funcționalități de care are nevoie o bucătărie din domeniul horeca.

Continue reading “Eficienta echipamentelor profesionale de bucătărie Electrolux Professional în industria Horeca”

Echipamentul necesar pentru o spălătorie de covoare

Începerea propriei afaceri poate fi o modalitate ideală pentru a-ți îndeplini unul dintre obiectivele pe plan profesional, acela de a deveni un antreprenor de succes. Când focusul tău se află pe conturarea unei afaceri care să răspundă unor nevoi constante ale consumatorilor, atunci deschiderea unei spălătorii de covoare poate să fie o idee foarte inspirată pentru tine.

Continue reading “Echipamentul necesar pentru o spălătorie de covoare”

Haine curate din punct de vedere igienic – Echipamentele de spălătorie Electrolux Professional

Olanda este o țară foarte frumoasă, cu plaje largi și nisipoase și cu o mulțime de peisaje verzi. Activitățile agricole sunt aici de mare amploare, cea mai importantă parte a sectorului agricol olandez fiind horticultura. În orașul Gravenzande din Olanda de Sud, se află cea mai mare zonă horticolă din lume.

Continue reading “Haine curate din punct de vedere igienic – Echipamentele de spălătorie Electrolux Professional”

Alegerea și întreținerea unui espressor profesional pentru bar

Cu atât de multe opțiuni de unde consumatorii pot alege să își savureze cafeaua, este important să le poți oferi o băutură calitativă. În acest sens, espressorul este unul dintre echipamentele cele mai importante, iar alegerea acestuia trebuie să bifeze câteva caracteristici riguroase. Achiziționarea unui espressor comercial nu este un proces atât de ușor, ca atunci când vrei să alegi un espressor pentru casa ta. Echipamentele folosite pentru horeca sunt mult mai complexe și sunt dotate cu diverse setări care facilitează procesul de preparare a cafelei.

Continue reading “Alegerea și întreținerea unui espressor profesional pentru bar”