MALAXOARE ALUAT BRUTARIE

Malaxoare de aluat profesionale pentru HoReCa

Descoperă gama noastră de malaxoare aluat, ideale pentru panificație, brutării și unități din industria HoReCa. Aceste malaxoare de aluat pentru sunt proiectate pentru eficiență maximă și durabilitate, asigurând rezultate constante și de înaltă calitate.

Cerere ofertă

Un malaxor de aluat care amesteca aluatul

Malaxoare de aluat – Performanță și fiabilitate pentru profesioniști

Malaxoarele pentru brutării sunt concepute să ofere amestecuri omogene și eficiente, economisind timp și energie

Tipuri de malaxoare

Cu 2 brațe plonjate, tip furcă sau cu braț spiral și cuvă detașabilă sau fixă

Capacitate boluri

De la 7 kg la 250 kg aluat

Eficiență energetică

Și construcție durabilă

Funcții speciale

Control digital, diverse viteze, design ergonomic

Găsește malaxorul de aluat profesional potrivit pentru afacerea ta

Indiferent de dimensiunea afacerii tale, avem malaxorul de aluat potrivit pentru tine

Prezentarea unui malaxor de aluat profesional

De ce să alegi malaxoarele de aluat pentru brutării Zanolli?

  • Aluatul nu este încălzit
  • Indiferent dacă aluatul este moale sau dur, malaxorul va duce rezultatul la bun sfârșit
  • Pe toată durata frământării este asigurată o oxigenare optimă
  • Datorită construcției și designului, utilizarea acestor malaxoare este una simplă
  • Structura malaxoarelor este durabilă, fiind fabricate din oțel inox

Frământarea aluatului cu malaxoarele de aluat profesionale

Vezi procesul de frământare a aluatului cu ajutorul unui malaxor de aluat

Consultanță gratuită

Avem expertiza și toate resursele necesare pentru a pune în practică proiectul tău.