MALAXOARE ALUAT BRUTARIE
Malaxoare de aluat profesionale pentru HoReCa
Descoperă gama noastră de malaxoare aluat, ideale pentru panificație, brutării și unități din industria HoReCa. Aceste malaxoare de aluat pentru sunt proiectate pentru eficiență maximă și durabilitate, asigurând rezultate constante și de înaltă calitate.
Cerere ofertă
Malaxoare de aluat – Performanță și fiabilitate pentru profesioniști
Malaxoarele pentru brutării sunt concepute să ofere amestecuri omogene și eficiente, economisind timp și energie
Tipuri de malaxoare
Cu 2 brațe plonjate, tip furcă sau cu braț spiral și cuvă detașabilă sau fixă
Capacitate boluri
De la 7 kg la 250 kg aluat
Eficiență energetică
Și construcție durabilă
Funcții speciale
Control digital, diverse viteze, design ergonomic
Găsește malaxorul de aluat profesional potrivit pentru afacerea ta
Indiferent de dimensiunea afacerii tale, avem malaxorul de aluat potrivit pentru tine
De ce să alegi malaxoarele de aluat pentru brutării Zanolli?
- Aluatul nu este încălzit
- Indiferent dacă aluatul este moale sau dur, malaxorul va duce rezultatul la bun sfârșit
- Pe toată durata frământării este asigurată o oxigenare optimă
- Datorită construcției și designului, utilizarea acestor malaxoare este una simplă
- Structura malaxoarelor este durabilă, fiind fabricate din oțel inox
Frământarea aluatului cu malaxoarele de aluat profesionale
Vezi procesul de frământare a aluatului cu ajutorul unui malaxor de aluat
Consultanță gratuită
Avem expertiza și toate resursele necesare pentru a pune în practică proiectul tău.