Malaxoare profesionale de aluat si de carne

Malaxoarele profesionale sunt concepute pentru a conferi usurinta si control total asupra procesului de malaxare. Ele sunt mult mai rapide decat malaxoarele manuale. Cele mai multe tipuri dispun de boluri de malaxare de dimensiuni mari si de motoare robuste. Astfel, in orice fel de activitate de antreprenoriat ce se desfasoara in domeniul cateringului, pizzerii, brutarii, cofetarii, restaurante, devine foarte importanta detinerea unui (sau mai multor) malaxor (malaxoare) profesional(e) fiabil, cu capacitate suficienta.

Pentru dezvoltarea de modele complexe, puternice si sigure de malaxoare, marii producatori au investit serios in cercetari tehnice si de design.

Exista doua tipuri de malaxoare si anume:

MALAXOARE DE ALUAT

Acestea sunt concepute pentru mixarea aluaturilor din faina si produse de patiserie.

Acest echipament amesteca ingrediente cu ajutorul unui brat spiralat, din otel inox, care se sincronizeaza cu rotatia cuvei. Malaxoarele de aluat pot amesteca cantitati de aluat intre 5 si 300 kg, avand motoare de putere mare destinate utilizarii extensive.

Exista malaxoare pentru aluat pentru pizza, pentru patiserie sau pentru brutarie.

Malaxoare aluat pizza

Malaxoare aluat patiserie

Malaxoare aluat brutarie

MALAXOARE DE CARNE

Acestea sunt de mari dimensiuni si dispun de suport cu roti si sistem de franare. Malaxoarele de buna calitate sunt produse din otel inox AISI 304, cu rezistenta inalta la coroziune. Motorul trebuie sa fie suficient de puternic, iar bratele de mixare, precum si sistemul de maruntire e de preferat sa poata fi usor manipulate (scos, montat), cu acces facil, care sa nu necesite instrumente suplimentare de asamblare si desasamblare.

Malaxoarele profesionale de carne sunt practice si compacte, cu facilitati de incarcare usor de accesat, unele modele sunt chiar si rabatabile, in special in cazul celor cu capacitate mare de malaxare.

https://www.sdsgroup.ro/echipamente-profesionale/malaxoare-carne-230/