Articole despre Horeca

Cuptoare profesionale de pizza – investiția în gustul autentic italian

Publicat la data de 24 feb. 2023

Cuptoare profesionale de pizza – investiția în gustul autentic italian

Secretul unei pizza cu adevărat delicioase constă într-o rețetă autentică, dar și în cuptorul în care este pregătită. La rețete nu vă putem oferi ajutorul, însă vă putem îndruma cu câteva informații referitoare la cele mai bune modele de cuptoare de pizza. Când vorbim despre acest preparat, este important să investești în echipament, deoarece acesta […]

Citeste mai mult

Spălătoriile cu barieră igienică – o necesitate pentru căminele de bătrâni

Publicat la data de 27 ian. 2023

Spălătoriile cu barieră igienică – o necesitate pentru căminele de bătrâni

Indiferent de domeniul în care afacerea ta prinde contur, sănătatea angajaților și a persoanelor care trec pragul spațiului în care activezi, trebuie să fie la cele mai înalte standarde. Igiena spațiului nu ar trebui să fie niciodată sub semnul întrebării ci, din contră, ar trebui să fie un subiect extrem de important de pus la […]

Citeste mai mult

Echipamente profesionale Horeca: pe gaz sau electrice?

Publicat la data de 27 ian. 2023

Echipamente profesionale Horeca: pe gaz sau electrice?

Echiparea unei bucătării comerciale este locul unde va merge, cel mai probabil, cea mai mare parte din investiție, motiv pentru care este important să decizi care sunt cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta. Fie că ești la început de drum, sau te gândești să te reorientezi spre alte echipamente, noi îți prezentăm azi o […]

Citeste mai mult

Cum te ajută sistemul Bain Marie într-o bucătărie comercială?

Publicat la data de 25 ian. 2023

Cum te ajută sistemul Bain Marie într-o bucătărie comercială?

În domeniul culinar, te vei întâlni adesea cu termeni care, deși pot suna destul de pompos, sunt doar niște cuvinte care descriu o tehnică de gătire, un echipament, un preparat și așa mai departe. Probabil ai mai auzit termenul de Bain Marie care, deși sună complicat, este de fapt un echipament care are ca scop […]

Citeste mai mult

Tot ce trebuie să știi despre procesarea dinamică a alimentelor

Publicat la data de 25 ian. 2023

Tot ce trebuie să știi despre procesarea dinamică a alimentelor

Dacă te regăsești în industria HORECA de mai mult timp, probabil că știi deja ce înseamnă procesarea dinamică și ce presupune ea. Totuși, comunitatea noastră cuprinde și antreprenori la început de drum, sau chiar și oameni care tatonează terenul în a-și deschide un astfel de business, așa că nu trecem mai departe fără să aducem […]

Citeste mai mult

Mașini de spălat profesionale vs. mașini de spălat de uz casnic

Publicat la data de 17 nov. 2022

Mașini de spălat profesionale vs. mașini de spălat de uz casnic

Există mai multe situații în care o afacere are nevoie de mașini de spălat. Fie că te gândești să deschizi o spălătorie profesională, fie că deții o pensiune care necesită un astfel de echipament pentru întreținerea articolelor curate, este esențial să știi ce produs alegi. Fiecare mașină de spălat oferă anumite promisiuni, care fac referire […]

Citeste mai mult

Grătare profesionale pentru HORECA

Publicat la data de 16 nov. 2022

Grătare profesionale pentru HORECA

Ca o bucătărie profesională să fie echipată complet și să propună un meniu diversificat, are nevoie de o serie de aparaturi care să ofere suportul necesar. Dacă într-o gospodărie clasică sunt suficiente un aragaz, câteva oale și tigăi pentru a impresiona cu cele mai bune preparate, în cazul bucătăriilor din HORECA, lucrurile stau puțin diferit. […]

Citeste mai mult

Ce este o marmită ?

Publicat la data de 14 oct. 2022

Ce este o marmită ?

Dacă urmează să utilezi o bucătărie profesională care va deservi un număr mare de oameni zi de zi, atunci nu ai cum să uiți de marmită, un echipament gastronomic de proporții mari, care este folosit de cele mai multe ori la prepararea supelor, a ciorbelor, a ceaiurilor sau a oricărui preparat ce implică în mare […]

Citeste mai mult

Ce este un cuptor profesional ?

Publicat la data de 14 oct. 2022

Ce este un cuptor profesional ?

În cadrul unei afaceri care se ocupă de diverse operațiuni de servicii alimentare, cuptorul este unul dintre elementele cele mai importante din bucătărie. Fie că vorbim despre un restaurant, o brutărie, o panificație sau un fast-food, în majoritatea cazurilor, un astfel de echipament va fi principalul ajutor în prepararea rețetelor. Pentru că există o diferență […]

Citeste mai mult

Avem nevoie de o friteuză profesională ?

Publicat la data de 14 oct. 2022

Avem nevoie de o friteuză profesională ?

În industria restaurantelor, la fel de importanți ca bucătarii care conduc bucătăria, sunt și echipamentele cu care acest spațiu este dotat. Clienții vor căuta întotdeauna un loc pentru a lua masa unde să aibă un meniu diversificat și savuros, iar servirea să se facă într-un timp cât mai scurt. Astfel, este important să eficientizezi toate […]

Citeste mai mult