GDPR

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Scopul acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si informarea persoanelor fizice despre modul si scopul in care sunt utilizate datelor lor personale si modalitatea prin care pot solicita informatii si extragerea din comunitatile in care s-au inscris.

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopul de a-ti comunica ofertele nostre comerciale sau pentru a trimite informati periodice cu privire la activitatea societatii noastre.

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Datele tale sunt fie colectate prin formularele de pe site-ul propriu fie prin servicii oferite de terti precum Mailchimp. In ambele cazuri printr-o simpla solicitare pe mail pe office@sdsgroup.ro iti punem la dispozitie toate informatiile colectate. Daca doresti sa nu mai faci parte din comunitatea noastra ne poti informa si datele tale sunt eliminate definitiv.

Comunicam date personale catre alti destinatari?

Datele personale la care se face referire, sunt uneori comunicate catre: firme de curierat rapid (Fan Curier, DPD, cu care avem acorduri de colaborare pentru expedierea de corespondenta (contabila, promotionala, etc) sau de colete cu produse sau piese de schimb aferente.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate si stocate pe tot parcusul colaborarii dintre noi si dupa finalizare pe perioda impusa de prevederile legale in domeniu.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

  • Dreptul la consimtamant
  • Dreptul la informare
  • Dreptul de acces
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de opozitie

Iti poti exercita aceste drepturi prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru sau prin E-mail, la: office@sdsgroup.ro.

In plus, am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.