Cuptoare profesionale – investitie cu recuperare rapida

Cuptoare profesionale – investitie cu recuperare rapida

Publicat pe 24 august 2018

O investitie cu recuperare rapida intr-o bucatarie de alimentatie publica se face in cuptoare profesionale de calitate. Ele au capacitatea de a pastra procesarea traditionala in coacere, cu metode inovative, eficienta si performanta crescute, gatind o mancare mai sanatoasa.

Aceste cuptoare profesionale, asigura uniformitate in gatire si in distribuirea temperaturilor in produsul procesat.

Intre toate tipurile de cuptoare profesionale, dorim sa dezvoltam pe scurt, urmatoarele:

CUPTOARE PROFESIONALE DE PIZZA

Cuptoarele de pizza pot fi alimentate cu gaz, foc de lemne sau electric. Gama de astfel de cuptoare este ampla, concepute pentru a asigura diverse capacitati de productie, in functie de rulajul, de numarul de portii necesare in fiecare locatie de alimentatie publica.

Exista astfel cuptoare pe vatra (intre 4 si 9+9 pizza), cuptoare tunel (cu capacitate de productie, in functie de model, pana la 200 bucati pizza pe ora) si cuptoare rotative (ce pot coace pana la 14 pizza odata)

https://www.sdsgroup.ro/categorie-produse/echipamente-hoteluri-restaurante-cantine-horeca/echipamente-pizzerii/cuptoare-pizza/

CUPTOARE PROFESIONALE PE LEMNE

Aceste cuptoare au, pe langa o productivitate optima, o coacere uniforma, cu aspect atragator, avand partea frontala formata din caramizi.

Capacitatea de productie este cuprinsa, in functie de model, intre 60 de pizza pe ora si – pana la – 180 de pizza pe ora.

https://www.sdsgroup.ro/categorie-produse/echipamente-hoteluri-restaurante-cantine-horeca/echipamente-pizzerii/cuptoare-pizza/cuptoare-pizza-pe-lemne/

CUPTOARELE PROFESIONALE TUNEL

Cuptoarele tunel sunt denumite astfel, intrucat coc pizzele, tarnsportandu-le in incinta de procesare, cu ajutorul unei benzi transportoare. In cazul cuptoarelor tunel de calitate buna, banda transportoare este din otel inox AISI 304, cu panou exterior de comanda pentru regalrea temperaturii si a vitezei benzii.

Ele pot ti cu alimentare electrica sau pe gaz. Productivitatea unui astfel de cuptor poate fi intre 25 si 200 bucati pizza, cu un timp de coacere intre 3 si 5 minute, la temperaturi ce pot creste pana la 350 C.

https://www.sdsgroup.ro/categorie-produse/echipamente-hoteluri-restaurante-cantine-horeca/echipamente-pizzerii/cuptoare-pizza/cuptoare-tunel-pentru-pizza/