Cuptoare pizza profesionale – tipuri si principalele lor caracteristici

Cuptoare pizza profesionale

Pizza este unul dintre preparatele care se regaseste in majoritatea meniurilor restaurantelor. Pentru a pregati o pizza savuroasa pentru clientii dumneavoastra aveti nevoie de un cuptor eficient cu ajutorul caruia sa gatiti o pizza excelenta, aromata, crocanta sau pufoasa, in timpul cel mai scurt. Chiar daca nu detineti o pizzerie, insa aveti pizza in meniu, este important sa alegeti dintr-o serie de cuptoare profesionale de pizza  de calitate si care sa va asigure indeplinirea tuturor comenzilor.

La alegerea unui cuptor de pizza trebuie sa tineti cont si de utilitatile pe care le aveti in locatia dumneavoastra precum si de spatiul disponibil pentru acest cuptor, astfel puteti alege intre un cuptor pizza electric, cuptor pizza pe gaz sau cuptor pizza pe lemne. Continue reading “Cuptoare pizza profesionale – tipuri si principalele lor caracteristici”

Cum pornesti o firma de catering?

Firma de catering

Cateringul reprezinta distribuirea preparatelor culinare catre consumatorii finali. Aceasta ramura a industriei alimentare a fost creata cu scopul de a furniza servicii alimentare la domiciliul sau la locul de munca al clientilor si nu numai, deoarece acestia nu au timpul necesar pentru a gati, nu stiu sa gateasca sau nu doresc sa o faca. Cateringul este furnizat la evenimente precum: nunti, aniversari, lansari de produse, targuri, conferinte, banchete, conventii, evenimente corporate, etc. Continue reading “Cum pornesti o firma de catering?”

CE TREBUIE SA TE INTERESEZE CEL MAI MULT LA UN DULAP FRIGORIFIC PROFESIONAL?

Dulap Frigorific

Dulapul frigorific este unul din echipamentele component ale bucatariei reci. Dulapurile frigorifice sunt echipamentele care sustin activitatea din bucatarie, fara ele nu ar putea fi pastrate alimentele  ce urmeaza a fi preparate sau diferite feluri de mancare  ce au fost deja realizate si care trebuie tinute la rece pana la servire. Dulapurile frigorifice pot fi de refrigerare sau de congelare. Continue reading “CE TREBUIE SA TE INTERESEZE CEL MAI MULT LA UN DULAP FRIGORIFIC PROFESIONAL?”

DE CE ECHIPAMENTE AI NEVOIE PENTRU O COVRIGARIE?

covrigarie

O covrigarie poate fi considerata o afacere de familie, care cu o investitie mica poate aduce un profit mare. Covrigariile vor exista mereu, deoarece covrigii sunt o mancare rapida si ieftina, pe care si-o poate permite aproape oricine. Multi oameni aleg in drum spre birou, scoala, facultate sa se opreasca la o covrigarie si sa cumpere unul-doi covrigi pentru a-si potoli foamea. Continue reading “DE CE ECHIPAMENTE AI NEVOIE PENTRU O COVRIGARIE?”

CE INSEAMNA HORECA?

Aceasta asociere a silabelor unor cuvinte, provine din Olanda, unde a fost folosita pentru prima oara pentru a denumi unitar domeniul Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor. Mai tarziu acest acronim, HoReCa, a fost utilizat pentru a descrie activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante. Continue reading “CE INSEAMNA HORECA?”

DULAPURI FRIGORIFICE PROFESIONALE CU CONSUM REDUS DE ENERGIE

Conform regulamentului UE 2015/1095, de la 1 iulie 2016 fiecare echipament frigorific profesional vândut în Europa trebuie sa aiba o etichetă cu clasa de energie aferentă.

Clasele de energie pentru echipamentele frigorifice profesionale variază de la A la G.  Aceste clase nu trebuie confundate cu clasele energetice pentru echipamentele frigorifice casnice. Continue reading “DULAPURI FRIGORIFICE PROFESIONALE CU CONSUM REDUS DE ENERGIE”

ELECTROLUX PROFESSIONAL OBTINE CERTIFICAREA INTERNATIONALA HACCP PENTRU ECHIPAMENTELE DE SPALATORIE

Un pas înainte pentru Electrolux Professional cu certificarea internațională HACCP pentru echipamentele de spălătorie

 

Certificarea HACCP obținută de Electrolux Professional devine globală, demonstrând dorința companiei de a atinge standardele internaționale de calitate și siguranță a alimentelor. Continue reading “ELECTROLUX PROFESSIONAL OBTINE CERTIFICAREA INTERNATIONALA HACCP PENTRU ECHIPAMENTELE DE SPALATORIE”

BERĂRIA H – CEA MAI MARE BERĂRIE DIN EUROPA DE EST

Dotarea bucătăriei celei mai mari berării din România, Berăria H, de către firma SDS Group România, este menţionată recent şi pe site-ul Electrolux Professional.

Berăria H sau Oraşul cu Chef de Viaţă este un loc unde mergi atunci când vrei să asculţi muzică bună, să îţi vezi artiştii preferaţi, atât naţionali cât şi internaţionali, să manânci mâncare delicioasă şi să te bucuri de diferite tipuri de bere şi băuturi. Cu alte cuvinte, este locul unde mergi pentru o noapte magică. La Berăria H poţi vedea spectacole de cabaret şi spectacole de magie şi  poţi participa chiar la propriul festival rock al restaurantului, Oktober Rocks. Berăria H îşi propune să îşi primească invitaţii cu o doză mare de energie, distracţie şi bună dispoziţie. Continue reading “BERĂRIA H – CEA MAI MARE BERĂRIE DIN EUROPA DE EST”