Aspiratoare profesionale

Aspiratoare profesionale

Ce sunt aspiratoarele profesionale?

Aspiratoarele profesionale au o putere mare de aspirare, un consum mic de energie, motoare puternice si fiabile, filtre eficiente si un nivel redus de zgomot. Capacitatea mare de stocare a prafului ajuta la cresterea durabilitatii de functionare si reducerea costurilor.

Fata de aspiratoarele casnice, cele profesionale au o capacitate de stocare a prafului si murdariei mai mare, un nivel redus de zgomot care permite utilizarea aspiratorului chiar si in timpul zilei, fara a-I deranja pe cei din jur, o durata de folosire mai indelungata, o putere de aspirare mai mare si sunt fabricate din materiale mai rezistente, pentru a putea face fata conditiilor de lucru. Continue reading “Aspiratoare profesionale”

Brutaria – o afacere cu bani europeni

Brutaria - o afacere cu bani europeni

Deschiderea unei brutarii poate fi o idee de afaceri profitabila. Intrucat  statisticile arata ca Romania este una din tarile fruntase in UE, in ceea ce priveste  consumul de paine, cu un consum lunar de aproximativ 8 kg pe cap de locuitor.

Fonduri europene pentru brutarii

Daca doriti sa deschideti o afacere de tip brutarie trebuie sa stiti cum sa realizati un plan de afaceri pentru brutarie profitabil. Acest plan de afaceri va poate folosi si la accesarea de fonduri europene pentru brutarie. Fondurile sunt disponibile pentru zonele rurale ale tarii. Continue reading “Brutaria – o afacere cu bani europeni”

Cuptoare pizza profesionale – tipuri si principalele lor caracteristici

Cuptoare pizza profesionale

Pizza este unul dintre preparatele care se regaseste in majoritatea meniurilor restaurantelor. Pentru a pregati o pizza savuroasa pentru clientii dumneavoastra aveti nevoie de un cuptor eficient cu ajutorul caruia sa gatiti o pizza excelenta, aromata, crocanta sau pufoasa, in timpul cel mai scurt. Chiar daca nu detineti o pizzerie, insa aveti pizza in meniu, este important sa alegeti dintr-o serie de cuptoare profesionale de pizza  de calitate si care sa va asigure indeplinirea tuturor comenzilor.

La alegerea unui cuptor de pizza trebuie sa tineti cont si de utilitatile pe care le aveti in locatia dumneavoastra precum si de spatiul disponibil pentru acest cuptor, astfel puteti alege intre un cuptor pizza electric, cuptor pizza pe gaz sau cuptor pizza pe lemne. Continue reading “Cuptoare pizza profesionale – tipuri si principalele lor caracteristici”

Cum pornesti o firma de catering?

Firma de catering

Cateringul reprezinta distribuirea preparatelor culinare catre consumatorii finali. Aceasta ramura a industriei alimentare a fost creata cu scopul de a furniza servicii alimentare la domiciliul sau la locul de munca al clientilor si nu numai, deoarece acestia nu au timpul necesar pentru a gati, nu stiu sa gateasca sau nu doresc sa o faca. Cateringul este furnizat la evenimente precum: nunti, aniversari, lansari de produse, targuri, conferinte, banchete, conventii, evenimente corporate, etc. Continue reading “Cum pornesti o firma de catering?”

CE TREBUIE SA TE INTERESEZE CEL MAI MULT LA UN DULAP FRIGORIFIC PROFESIONAL?

Dulap Frigorific

Dulapul frigorific este unul din echipamentele component ale bucatariei reci. Dulapurile frigorifice sunt echipamentele care sustin activitatea din bucatarie, fara ele nu ar putea fi pastrate alimentele  ce urmeaza a fi preparate sau diferite feluri de mancare  ce au fost deja realizate si care trebuie tinute la rece pana la servire. Dulapurile frigorifice pot fi de refrigerare sau de congelare. Continue reading “CE TREBUIE SA TE INTERESEZE CEL MAI MULT LA UN DULAP FRIGORIFIC PROFESIONAL?”

DE CE ECHIPAMENTE AI NEVOIE PENTRU O COVRIGARIE?

covrigarie

O covrigarie poate fi considerata o afacere de familie, care cu o investitie mica poate aduce un profit mare. Covrigariile vor exista mereu, deoarece covrigii sunt o mancare rapida si ieftina, pe care si-o poate permite aproape oricine. Multi oameni aleg in drum spre birou, scoala, facultate sa se opreasca la o covrigarie si sa cumpere unul-doi covrigi pentru a-si potoli foamea. Continue reading “DE CE ECHIPAMENTE AI NEVOIE PENTRU O COVRIGARIE?”

CE INSEAMNA HORECA?

Aceasta asociere a silabelor unor cuvinte, provine din Olanda, unde a fost folosita pentru prima oara pentru a denumi unitar domeniul Hotelurilor, Restaurantelor si Cafenelelor. Mai tarziu acest acronim, HoReCa, a fost utilizat pentru a descrie activitatea Hotelurilor, Restaurantelor si Cantinelor, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante. Continue reading “CE INSEAMNA HORECA?”

DULAPURI FRIGORIFICE PROFESIONALE CU CONSUM REDUS DE ENERGIE

Conform regulamentului UE 2015/1095, de la 1 iulie 2016 fiecare echipament frigorific profesional vândut în Europa trebuie sa aiba o etichetă cu clasa de energie aferentă.

Clasele de energie pentru echipamentele frigorifice profesionale variază de la A la G.  Aceste clase nu trebuie confundate cu clasele energetice pentru echipamentele frigorifice casnice. Continue reading “DULAPURI FRIGORIFICE PROFESIONALE CU CONSUM REDUS DE ENERGIE”