Idei de afaceri in Horeca

Este rentabilă o curățătorie umedă profesională?

Publicat la data de 10 iun. 2019

Este rentabilă o curățătorie umedă profesională?

Din seria ideilor de afaceri care merită cel puțin puse pe hârtie pentru un calcul serios, vă povestim despre serviciile profesionale de curățătorie umedă. Acest tip de servicii e din ce în ce mai accesat atât de persoane fizice care caută să economisească timp, cât și de entități juridice care prin profilul de activitate au […]

Citeste mai mult

Spalatorie curatatorie umeda Electrolux Lagoon Woolmark

Publicat la data de 16 mart. 2018

Spalatorie curatatorie umeda Electrolux Lagoon Woolmark

Avand in vedere faptul ca in viitor curatatoriile chimice vor fi restrictionate in utilizare iar oamenii devin din ce in ce mai pretentiosi privind calitatea si mediul, deschiderea unei curatatorii spalatorii Electrolux Lagoon Woolmark are toate atuurile de a devenii o afacere de succes.

Citeste mai mult

Shaormeria – o afacere profitabila cu investitii mici – echipamente necesare

Publicat la data de 01 iun. 2017

Shaormeria – o afacere profitabila cu investitii mici – echipamente necesare

Deschiderea unei shaormerii este o idee simpla si nu necesita investitii mari. Shaormeria este o afacere ce nu duce lipsa de clienti, un astfel de  fast-food fiind solutia la indemana pentru oamenii grabiti.

Citeste mai mult

Brutaria – o afacere cu bani europeni

Publicat la data de 03 apr. 2017

Brutaria – o afacere cu bani europeni

Deschiderea unei brutarii poate fi o idee de afaceri profitabila. Intrucat  statisticile arata ca Romania este una din tarile fruntase in UE, in ceea ce priveste  consumul de paine, cu un consum lunar de aproximativ 8 kg pe cap de locuitor. Fonduri europene pentru brutarii Daca doriti sa deschideti o afacere de tip brutarie trebuie […]

Citeste mai mult

Cum pornesti o firma de catering?

Publicat la data de 06 mart. 2017

Cum pornesti o firma de catering?

Cateringul reprezinta distribuirea preparatelor culinare catre consumatorii finali. Aceasta ramura a industriei alimentare a fost creata cu scopul de a furniza servicii alimentare la domiciliul sau la locul de munca al clientilor si nu numai, deoarece acestia nu au timpul necesar pentru a gati, nu stiu sa gateasca sau nu doresc sa o faca. Cateringul […]

Citeste mai mult