BLAST CHILLER & FREEZER (ABATITOR)

Blast Chiller (Abatitor) SDS Group

Echipamente rapide de racire a alimentelor. Descopera gama noastra variata de blast chillere (abatitoare) performante, concepute pentru a raspunde nevoilor bucatariilor profesionale si industriale. Cu ajutorul abatitoarelor noastre, poti asigura mentinerea calitatii si prospetimii alimentelor intr-un mod eficient. Aceste echipamente reprezinta solutia optima pentru racirea rapida si sigura a preparatelor, garantand un mediu igienic si o manipulare facila a alimentelor.

Indiferent daca ai nevoie sa racoresti sau sa congelezi preparate calde sau proaspete, blast chillerele noastre te ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp record. Imbunatatiti productivitatea bucatariei tale si mentine gustul autentic al preparatelor cu ajutorul tehnologiei avansate a abatitoarelor noastre de incredere. Eficienta acestor echipamente te va ajuta sa economisesti timp si resurse, oferind în acelasi timp preparate de cea mai înalta calitate.

Echipamentele noastre sunt concepute pentru a fi usor de utilizat si intretinut, asigurand astfel o experienta optima pentru utilizatori. Indiferent de tipul bucatariei tale, hotel, restaurant, cafenea sau unitate de catering, acestea sunt alegerea perfecta pentru a satisface cerintele specifice ale afacerii tale culinare. Investeste in echipamente de incredere si adu un plus de eficienta bucatariei tale cu ajutorul abatitoarelor Electrolux Professional de inalta performanta.

Capacitatea unui Blast Chiller/Freezer variaza astfel, 6 tavi GN 1/1, 10 tavi GN 1/1, 10 tavi GN 2/1, 20 tavi GN 1/1, 20 tavi GN 2/1.

Principalele caracteristici sunt:

Durata ciclurilor:

* refrigerare: +90…+3 grd.C in max 90 minute;

* congelare: +90…-18 grdC in max 4 ore.