Echipamente & Utilaje HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cantine)
Unul dintre domeniile unde asigurăm utilarea completă cu echipamente profesionale este Hoteluri, restaurante, cantine (HORECA). Pentru domeniul Hoteluri, restaurante, cantine (HORECA), precum si pentru celelalte domenii, se asigura servicii precum: proiectare, livrare si montaj, scolarizare personal ce va utiliza echipamentele, dar si service in garantie si post-garantie. Principalele echipamente destinate domeniului Horeluri, restaurante, cantine (HORECA), sunt clasificate in: bucatarii, pizzerii, fast-food, baruri si dotari hoteliere.
Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate
-
Echipamente si utilaje bucatarii profesionale (754)
-
Echipamente fast-food (22)
-
Echipamente pizzerii (39)
-
aEchipamente baruri (76)
-
Dotari hoteliere (14)
-
BAIN MARIE ELECTRIC
Detalii -
BAIN MARIE ELECTRIC
Detalii -
ELEMENT NEUTRU
Detalii -
ELEMENT NEUTRU
Detalii -
ELEMENT NEUTRU 1/2
Detalii -
ELEMENT NEUTRU 1/2 CU SERTAR
Detalii -
ELEMENT NEUTRU CU 2 SERTARE
Detalii -
FRITEUZA ELECTRICA
Detalii -
MASINA DE GATIT CU 2 PLITE SI DULAP – ELECTRICA
Detalii -
MASINA DE GATIT CU 2 PLITE SI DULAP PASANT – ELECTRICA
Detalii -
MASINA DE GATIT CU 4 PLITE SI CUPTOR – ELECTRICA
Detalii -
MASINA DE GATIT CU 4 PLITE SI DULAP PASANT – ELECTRICA
Detalii