Soluții sustenabile pentru întreaga lume

Soluții sustenabile pentru întreaga lume

Alegeri bune pentru planetă

Echipamentele Electrolux Professional sunt aici pentru a vă ajuta să găsiți o cale către un viitor durabil. Există multe oportunități de a aduce o contribuție pozitivă prin alegerea unor echipamente mai eficiente și care economisesc energie – aceasta nu este doar o veste bună pentru planetă, ci și rezultatul alegerii dumneavoastră. Este timpul să facem alegerile corecte.

Solutii sustenabile

Cultivarea sustenabilității

Atunci când vă confruntați cu provocările viitorului, alegerea aliaților potriviți este crucială pentru a vă asigura că obiectivele dumneavoastră în sustenabilitate pot fi atinse. Dorim să vă câștigăm încrederea prin acțiuni și practici durabile. Ne propunem să fim unicul dvs. partener sustenabil.

Angajamentul nostru:

► Acționăm conform principiilor noastre etice.

► Ne străduim în mod constant pentru îmbunătățire. de-a lungul lanțului nostru valoric.

► Acționăm corect și ne angajăm în încrederea pe care părțile interesate o arată în noi.

O abordare sustenabilă

Misiunea noastră este să facem viața profesională a clienților noștri mai ușoară, mai profitabilă și cu adevărat sustenabilă în fiecare zi. Sustenabilitatea este o parte cheie a strategiei, culturii și operațiunilor noastre. Folosim Obiectivele de Dezvoltare a Sustenabilității (ODS) ca busolă. În fiecare zi ne străduim să îmbunătățim sustenabilitatea în lanțul valoric al clienților noștri.

Solutii sustenabile

Dezvoltarea de soluții

Resursele naturale sunt prețioase. Ecosistemele noastre depind de păstrarea unui echilibru fin între ceea ce scoatem și ceea ce punem înapoi. Viitorul planetei se bazează pe capacitatea noastră de a crea soluții inteligente care utilizează resursele în mod eficient. Soluțiile Electrolux Professional vă asigură că vă puteți concentra asupra afacerii dvs., știind că faceți totul în cel mai sustenabil mod.

Punem oamenii pe primul loc

Lucrul într-o bucătărie sau într-o spălătorie profesională implică acte repetitive, cum ar fi atingerea și îndoirea. Aceste puncte de stres pot reduce productivitatea și pot cauza răni. Produsele Electrolux Professional sunt proiectate ergonomic pentru persoanele care le folosesc, creând un mediu de lucru mai bun.

Concentrându-ne pe interacțiunea fizică și cognitivă dintre utilizator și echipament, facem ca fiecare dintre acțiunile necesare să fie mai confortabilă și fără stres pentru o experiență fără efort.

  1. Respectarea principiilor ergonomice
  2. Conformitate antropometrică și biomecanică bazată pe dovezi
  3. Utilizabilitate bazată pe dovezi
  4. Design centrat pe om

Oferim valoare

Electrolux Professional își propune să fie neutru în ceea ce privește emisiile de carbon în operațiunile sale până în 2030. Activitatea acestora de sustenabilitate se bazează pe Obiectivele de dezvoltare sustenabilă ale Națiunilor Unite.

Electrolux Professional dezvoltă soluții eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât clienții să poată desfășura operațiuni sustenabile și să-și reducă impactul asupra mediului. Țintele de sustenabilitate includ clima, sănătatea, siguranța și diversitatea.

Electrolux Professional proiectează echipamente profesionale care consumă mai puține resurse, cum ar fi energie, apă și detergenți. Acest lucru este bun pentru costurile de funcționare ale clienților noștri, precum și pentru planetă.

Ne continuăm angajamentul pentru un viitor sustenabil prin transparența mediului