De ce ai nevoie pentru a echipa o carmangerie?

Atunci când focusul tău se îndreaptă spre deschiderea unei afaceri care să fie sustenabilă în timp și care să acopere o nevoie constantă a consumatorului, înființarea unei carmangerii poate fi o idee excelentă. Deschiderea unei astfel de afaceri are din start un avantaj deoarece, fără dar și poate, consumul de carne în rândul populației din România este destul de ridicat, majoritatea consumând frecvent acest tip de aliment, aproape la fiecare masă.

Un studiu recent realizat de NielsenIQ, confirmă faptul că 95% dintre românii care provin din mediul urban consumă carne săptămânal, fie că vorbim de cea de pui, porc, vită, oaie sau vânat. Din studiu mai reiese o frecvență mai ridicată în achiziționarea cărnii neprocesate, însă și procentul pentru mezeluri este destul de ridicat.

Deschiderea unei carmangerii sau măcelării te-ar putea pune pe gânduri dacă te gândești câte astfel de afaceri mai există în această nișă. Trebuie să știi că aici intervin diferențe date de anumiți factori. Calitatea este unul dintre indicatorii care îl va face pe un consumator să intre pentru prima dată la tine și să se reîntoarcă, transformându-se într-un client fidel. La fel, prospețimea alimentelor, siguranța oferită și respectarea tuturor normelor și rigorilor de igienă sunt elementele esențiale în această afacere. Nu în ultimul rând, este importantă experiența pe care o are consumatorul în interiorul unei carmangerii sau măcelării. Personalul trebuie să fie amabil și să fie alături de client în procesul de achiziție pentru ca acesta să fie mulțumit de decizia luată.

Pentru ca afacerea să funcționeze în cele mai optime condiții, iar tu să reușești oferi cele mai bune produse, trebuie să echipezi carmangeria sau măcelăria cu o serie de aparate ce îți vor asigura o bună funcționare. În continuare, ți-am pregătit câteva echipamente esențiale, de la care ai putea începe să te orientezi.

Aparate necesare pentru o sectie de procesare carne: aici regăsim o serie de câteva echipamente profesionale, indispensabile în orice afacere cu acest profil. Investiția în calitate va determina și succesul afacerii tale, astfel că, este important să pornești încă de la bun început cu aparate care să îți permită să oferi cele mai bune produse. La acest capitol poți alege dintre opțiunile de echipamente de procesare carne, provenite de la producători de top dintre care: mașini de tocat carne, feliatoare carne și preparate, malaxoare carne, ferăstraie oase, dispozitive pentru frăgezit carnea, mașini de umplut cârnați (manuale sau hidraulice), echipamente frigorifice (camere refrigerare, camere congelare, masini de fulgi de gheata, etc), dulapuri de maturare, echipamente neutre (mese de transare, butuci, etc), etc . Aici poți consulta întreaga gamă.

Mașini de tocat carne:

Atunci când ai o astfel de afacere, este important să ai aparate care să te ajute să fii eficient din punct de vedere al timpului. Astfel, gama noastră de mașini de tocat carne cuprinde echipamente fiabile, care au o productivitate foarte ridicată și care sunt capabile să proceseze între 25 și 300 kg de carne într-o oră, cu optiune de refrigerare grup tocare. Realizate din fontă, un material extrem de rezistent în timp, de la producători de top din Europa, aceste aparate vor aduce un plus în procesarea cărnii.

Malaxoare carne:

Dacă îți propui să diversifici cât mai mult gama de carne pe care vrei să o vinzi, atunci cu siguranță trebuie să optezi și pentru un malaxor de carne. Acest tip de aparat te va ajuta să prepari carnea astfel încât aceasta să aibă cea mai bună textură și compoziție. Printre cele mai populare produse pe care le poți face cu ajutorul acestui aparat sunt hamburgerii, cârnații sau micii. Aparatele din gama noastră sunt realizate din inox, care are o rezistență foarte ridicată la coroziune, oferind astfel garanția calității.

Vitrine frigorifice pentru expunere produse:

De data aceasta ne mutăm în spațiul vizibil, acolo unde deja clientul poate să observe întreaga gamă de produse. Modul în care aceste produse sunt păstrate, cât și prezentarea vizuală a acestora sunt factori importanți care contribuie mult în procesul de cumpărare. Fiecare tip de carne ar trebuie să aibă o vitrină specifică, așa că te nu ezitați să vizitați catalogul nostru.

Feliatoare carne și preparate:

O astfel de afacere presupune un flux de oameni care nu prea poate fi previzionat, mai ales la început. Pentru că pentru orice client timpul de servire este important, trebuie să alegi aparate care să te ajute din acest punct de vedere. Mezelurile sunt printre cele mai des întâlnite opțiuni, astfel acestea se cumpără în cantități destul de mari, zi de zi. Și, pentru că majoritatea consumatorilor le preferă deja gata de consumat, un feliator de carne și preparate te va ajuta să economisești destul de mult timp. Descoperă in catalogul nostru întreaga gamă de aparate, care se bucură de o procesare dinamică.

Presă hamburger:

Un preparat din ce în ce mai întâlnit în preferințele culinare ale românilor este hamburgerul. Cu siguranță acest preparat va avea trecere în carmangeria ta, astfel că, o presă pentru hamburger este o alegere cât se poate de inspirată. Este realizată dintr-un material rezistent și durabil și îți va fi alături la capacitate maximă pentru o perioadă foarte lungă de timp. Sunt variante manuale sau automate pentru productivitate mare.

Echipamentele frigorifice: 

Cu sigurantă veți avea nevoie de acestea într-o carmangerie. Sunt indispensabile atunci când vine vorba de carne și de păstrarea acesteia într-o stare proaspătă pe termen lung.

Vitrinele frigorifice pentru maturarea cărnii 

Acestea sunt de asemenea echipamente utilizare în carmangerii, dotate cu sisteme speciale de ventilație și umiditate,  care transformă carnea în aged meat, o specialitate culinară specifica steak-house-urilor și restaurantelor de top.

Echipamentele afișate sunt câteva dintre echipamentele care te vor ajuta să deschizi o afacere de succes, o carmangerie sau o măcelărie. După cum îți spuneam la începutul acestui articol, nevoia există, iar tot ce mai trebuie să faci este să vii în fața consumatorilor cu produse de calitate și o servire excepțională, astfel încât să ajungi cât mai sus. SDS Group te ghidează în procesul acestor achiziții, iar dacă mai ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi, iar în cel mai scurt timp un reprezentant al echipei noastre va reveni cu un răspuns.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *