Curățătorii Lagoon prin StartUp 2022

Curățătorii Lagoon prin StartUp 2022

Orice afacere, pe lângă o idee bună, cel mai probabil va avea nevoie și de o finanțare. Mulți antreprenori se blochează la început de drum din cauza lipsei unui capital de investiții, însă există soluții la care pot apela pentru a-și finanța ideea. Proiectul StartUp Nation este un program care a ajutat în prezent o mulțime de antreprenori la început de drum, cu finanțări nerambursabile, prin care aceștia au reușit să își implementeze planul de afaceri.

Dacă ești în căutarea unei idei pe care să o implementezi, noi îți sugerăm să îți îndrepți atenția spre curățătoriile umede Lagoon, destinate curățării articolelor textile. În prezent, oamenii care utilizează astfel de servicii, sunt din ce în ce mai atenți la modul în care aceste afaceri funcționează. Aceștia sunt în căutarea unor soluții mai prietenoase cu mediul și care oferă o calitate mult mai bun.

Piața este momentan dominată de curățătoriile chimice, însă în viitorul apropiat, acestea vor fi restricționate, ceea ce reprezintă o oportunitate foarte bună pentru tine să deschizi o curățătorie-spălătorie Lagoon.

Atunci când îți dorești să investești încă de la început în calitatea produselor, noi îți recomandăm să te orientezi spre gama Electrolux Lagoon. Pentru a oferi servicii complete consumatorilor, vei avea nevoie de echipamentele de bază, care sunt:

  • Masa de scos pete;
  • Mașina de spălat și curățat umedă Lagoon, cu o capacitate de 6 kg;
  • Uscător Lagoon de 6 kg;
  • Mașina de spălat și curățat umedă Lagoon, cu o capacitate de 14 kg;
  • Uscător Lagoon de 14 kg;
  • Două sisteme inteligente de dozat detergent lichid, care dozează automat detergentul în funcție de câte articole se introduc în mașină;
  • Masă de călcat Lagoon;
  • Manechin;
  • Mașină de ambalat în folie;
  • Cărucioare și standere

Dacă investiția într-o astfel de afacere simți că îți pune piedică, poți apela la programul StartUp Nation 2022, care oferă o finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei, care poate asigura dotarea unei astfel de curățătorii ecologice. Într-o locație de cca. 50-60 m2, cu o echipă formată din 2-3 angajați, afacerea ta poate să fie o investiție rentabilă încă de la început.

Echipamentele Electrolux Lagoon sunt o alegere ideală deoarece, față de echipamentele obișnuite care utilizează produse chimice, acestea folosesc o tehnologie de ultimă oră, care ajută la păstrarea culorii și texturii materialelor aflate în procesul de curățare. Acest sistem este acreditat de către Woolmark Company și Hohenstein Institutes.

O spălătorie Lagoon nu numai că are grijă de mediul înconjurător, dar are grijă și de calitatea procesului de curățare. Concurența față de o astfel de afacere nu este momentan atât de ridicată, deci poate să fie pentru tine un context favorabil să deschizi o astfel de spălătorie de textile. Acum că ai și această oportunitate, de a apela la fonduri nerambursabile, care îți pot acoperi întreaga investiție, ai toate motivele să faci o cercetare mai amănunțită și poate să începi să faci primii pași spre deschiderea unei afaceri de acest gen. Dacă ai întrebări referitoare la echipamentele Electrolux Lagoon, ne poți contacta oricând, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82