CURATATORIE ECOLOGICA (WET-CLEANING) lagoon® Advanced Care

* Ca o varianta la curatatoria chimica, Grupul Electrolux Laundry System impreuna cu compania WOOLMARK a dezvoltat sistemul ecologic de curatare umeda Electrolux lagoon® Advanced Care . Sistemul este acreditat de catre Woolmark Company si Hohenstein Institutes.

* Sistemul de curatatre umeda Electrolux lagoon® Advanced Care se bazeaza pe echipamente si detergenti destinate sa „curete umed” articolele pretentioase destinate in mod clasic procesarii in curatatorii chimice.

* In cazul sistemului de curatare umeda Electrolux lagoon® Advanced Care, apa este utilizată ca solvent natural, curăţând eficient  TOATE tipurile de materiale textile prin:

–        Acţiune mecanică delicată, imitând spălarea manuală;

–        Programe speciale de curăţare umedă;

–        Detergenti şi balsam ecologici acreditati Woolmark.

*  Utilizând apa ca element natural de bază al sistemului, Electrolux lagoon® Advanced Care curăţă TOATE articolele de îmbrăcăminte.

* Este unicul sistem de curatare umeda care poate procesa (spalat, uscat si finisat) articolele delicate in mai putin de o ora.

* Spalatoria / curatatoria umeda Electrolux lagoon® Advanced Care, la modul general,  are in componenta urmatoarele echipamente:

 1. Masa de scos pete - necesara pentru scoaterea petelor dificile, operatiune care se face inaintea introducerii hainelor la curatat umed, folosind substante de scos pete ecologice Electroluxlagoon® Advanced Care;

  2. Masina/masinile de spalat - destinata/destinate procesului de curatare umeda si a procesului de spalare clasica;

  3. Dozatorul inteligent de detergent - destinat dozarii precise a detergentilor lichizi utilizati in procesul de spalare si curatare umeda. Dozeaza detergentii functie de cate rufe se introduce in masina;

  4. Uscatorul/uscatoarele – destinat/destinate uscarii ;

  5. Cabinetul de finisare util pentru uscarea statica rapida a articolelor curatate umed;

  6. Masa de calcat pentru curatarea umeda, aspiranta si suflanta - destinata finisarii textilelor. Este o masa de calcat profesionala speciala destinata curatarii umede asigurand un mare grad de finisare.

  7. Manechinul pentru curatare umeda - destinat finisarii paltoanelor, pardesielor, sacourilor, gecilor, puloverelor, etc;

  8. Manechinul pentru pantaloni pentru curatare umeda - destinat finisarii a pantalonilor;

  9. Generatorul de abur - asigura aburul necesar manechinelor si meselor de calcat pentru curatare umeda;

  10.Calandrul;

  11. Masina de ambalat pe verticala - destinata ambalarii in folie a pantalonilor, sacourilor, paltoanelor, etc.;

  12. Conveiorul - Este destinat stocarii, identificarii si predarii articolelor ambalate in folie pe umerase. Se poate inlocui cu stendere;

  13. Elementele neutre (carucioare, mese de lucru, rafturi, stendere, etc).

 

Nota: Echipamentele evidentiate cu albastru sunt necesare acreditarii sistemului Electrolux lagoon® Advanced Care. Restul echipamentelor si accesoriilor sunt necesare pentru buna functionare a unei spalatorii/curatatorii umede Electrolux Lagoon.

Mai mult