Servicii Proiectare Bucatarii Profesionale pentru Restaurante

SDS Group SRL abordeaza cu profesionalism solicitarile clientilor sai, prin sprijinul total si specializat acordat inca din faza de constructie, prin realizarea gratuita a fluxurilor tehnologice, a proiectelor de amplasare, prin consultanta privind normele sanitare si de siguranta in vigoare, precum si proiectele pentru utilitati.

Fiecare proiect este tratat de catre specialistii firmei noastre cu maxima atentie si seriozitate, tinand cont de spatiul disponibil, de specificul locatiei, de limitarile de buget si de posibilitatea unor extinderi ulterioare.

Proiectarea fluxurilor tehnologice, intocmirea necesarului de utilitati si a proiectului de utilitati se realizeaza gratuit de catre firma noastra, cu respectarea tuturor normelor HACCP si respectand legislatia in vigoare. Tinand cont de colaborarea inca din stadiul de proiect cu firmele de arhitectura, de constructie si de instalatii, putem garanta costuri minime pentru amenajarea spatiului in care se vor amplasa echipamentele.

Consultantii nostri acorda sprijin si in privinta obtinerii aprobarilor si avizelor necesare fiecarui obiectiv, fara a se substitui, insa, organelor si institutiilor abilitate.