UNITATI DE SERVIRE (VITRINA CALDA) TIP BAIN MARIE

Unitatile baie marie sunt prevazute cu o structura dubla, care consta dintr-un recipient mai mare cu apa incalzita si un recipient mai mic, in care sunt plasate vasele cu mancare. Apa incalzita din recipientul mai mare mentine o temperatura constanta in jurul vaselor cu mancare din recipientul mai mic, astfel incat acestea sa ramana calde si gata de servire.

Aceste echipamente sunt ideale pentru restaurante, bufete, cantine, servicii de catering sau orice alta afacere din industria alimentara care doreste sa asigure calitatea si prospetimea alimentelor servite clientilor. De asemenea, unitatile baie marie sunt utile in evenimente speciale, cum ar fi nunti, conferinte sau alte intalniri unde trebuie sa se asigure servirea la temperatura optima a mancarii.

Vitrine calde tip bainmarie pe dulap deschis, dulap inchis cu usi batante ( glisante) , dulap inchis cald cu usi batante ( glisante) si pot avea capacitati de 2, 3, 4, 5, 6 caserole GN 1/1 H max=200 mm.

Afișez toate cele 3 rezultate

Consultanță gratuită

Avem expertiza și toate resursele necesare pentru a pune în practică proiectul tău.

Cerere ofertă