Soluții de spălătorie sustenabile

Soluții de spălătorie sustenabile

Rufe spălate fără efort

Lenjeria curată necesită consum de apă, energie și detergenți. Electrolux Professional folosește tehnologia și inovația pentru a construi produse eficiente din punct de vedere al resurselor, cu un impact redus asupra mediului și pentru a menține clienții pe primul loc în sustenabilitatea afacerii.

Inovație curată

Gama 6000 de echipamente Electrolux Professional este punctul culminant a 20 de ani de inovație, conferind clienților soluții sustenabile și fără efort în spălătorie.

Descopera produsele:

Masini de spalat profesionale Electrolux Professional

Uscatoare Electrolux Professional

Calandre profesionale Electrolux Professional

Masina de spalat cu turatie mare de stoarcere

Uscator cu pompa de caldura

Eficient și economic

Echipamentele de spălătorie din Gama 6000 reduc costul total de exploatare, minimizând în același timp impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viață al produsului, făcând afacerea dumneavoastră cu adevărat sustenabilă.

Eroul Sustenabilității – Gama de uscatoare cu pompă de caldură

Uscătoarele de rufe consumă cea mai mare energie într-o spălătorie. Tehnologia avansată Electrolux Professional din spatele noii game cu pompe de căldură aduce economii de până la 60% la consumul de energie, fără a afecta timpul de uscare în comparație cu un uscător tradițional, reducând astfel amprenta de carbon a rufelor fără a afecta productivitatea.

Cu Adaptive Fan Control, o inovație unică care ajustează automat viteza ventilatorului, se realizează economii suplimentare de energie și a timpului de uscare.

-60% la consumul de energie

– același timp de uscare

Spălătorii din Gama 6000 Campioni în economii

Economii la stoarcere

Retenție mai mică de apă în mașina de spălat echivalează cu economii anuale de 3000 EUR la costurile de uscare datorită consumului redus de energie.

Sistemul inteligent de dozare asigură distribuirea detergentului în funcție de cantitatea efectivă de lenjerie încărcată. Funcțiile inteligente asigură reglarea nivelului apei în funcție de greutatea încărcăturii.

Abordare sustenabilă pentru țesăturile delicate

lagoon® Advanced Care folosește doar apă și detergenți biodegradabili pentru a curăța articolele de îmbrăcăminte delicate care ar necesita în mod normal o curățare chimică dură. Păstrează mediul înconjurător, asigurând în același timp o viață mai lungă textilelor.

Ecologic și sustenabil: alegerea naturală pentru curățarea textilelor

Lagoon® este alternativa ecologică și eficientă la percloretilena. Este primul sistem profesional de curățare umedă care a fost aprobat de The Woolmark Company. Țesăturile și fibrele de orice fel sunt împrospătate și revitalizate la fiecare ciclu.

Există atât de multe pe care le puteți curăța cu Lagoon® Advanced Care. De la rochii de mireasă la kimono, smoking la rochii de cocktail, pături de lână și perdele de viscoză. Piele de asemenea: pantofi și adidași.

Fara substante chimice dure

Toți detergenții biodegradabili

100% dintre operatori sunt mulțumiți de asta

Păstrează calitatea textilelor în timp, cu 50% mai mult în comparație cu alte sisteme.

Referinte Electrolux Professional:

https://www.electroluxprofessional.com/commercial-laundry-equipment/commercial-washers/
https://www.electroluxprofessional.com/commercial-laundry-equipment/tumble-dryers/
https://www.electroluxprofessional.com/commercial-laundry-equipment/hot-cylinder-ironers/