SDS GROUP – EXPERT IN SOLUTII COMPLETE PENTRU SPALATORII PROFESIONALE

SDS Group, impreuna cu Electrolux Suedia, vine in intampinarea clientilor sai cu cele mai moderne tehnologii de spalare si calcare textile.

SDS Group, a primit in luna Decembrie vizita unui grup de specialist ai cunoscutei companii Electrolux Laundry System Suedia, al carei reprezentant oficial este in Romania.

Vizita a avut loc cu ocazia punerii in functiune a celui mai modern calandru din Romania asigura calcarea a circa 300 kg textile pe ora si impacheteaza complet automat lenjeria calcata, inclusiv in sistem frantuzesc de impachetare , “French folding” – sistem unic de impachetare in Romania.

Instalarea  si punerea in functiune a fost facuta in spalatoria firmei ECO CLEAN Bucuresti, client si partener fidel al firmei SDS GROUP de foarte multi ani.

Avand in vedere faptul ca mai multi colaboratori ai firmei SDS Group si-au exprimat intentia de a achizitiona un astfel de calandru, timp de 3 zile s-a organizat in Bucuresti, in sala de conferinte a Hotelului Ramada Parc, un seminar urmat de o prezentare detaliata pentru acest tip de echipament, precum si pentru alte echipamente produse de Electrolux Laundry System Suedia.

La seminar au participat specialisti din partea producatorului, specialistii SDS Group in spalatorii profesionale din departamentul de vanzari si din departamentul tehnic, precum si acei posibili beneficiari care si-au exprimat dorinta de a achizitiona acest nou echipament oferit de SDS Group.

Luand in calcul productivitatea foarte mare al unui astfel de echipament, precum si costurile foarte mici de exploatare si intretinere, durata de amortizare al unei astfel de investitii este estimata la 18 luni.

Un alt echipament de mare productivitate instalat de curand in spalatoria Ecoclean din Bucuresti este masina de spalat cu bariera igienica Electrolux. Avand o capacitate de 110 kg rufe/ incarcare, aceasta masina inglobeaza intreaga experienta a specialistilor Electrolux Laundry System Suedia si beneficiaza de cele mai noi inovatii in domeniu: sistem de cantarire automata a rufelor, un nou programator Touchscreen cu multiple functii, o partajare a cuvei pentru usurarea incarcarii/descarcarii, sistem de amortizare imbunatatit, etc.

SDS Group considera ca fiecare client este unic si ofera solutii personalizate in functie de specificul activitatii fiecaruia. Deasemenea, SDS Group va ofera un pachet de servicii la un nivel profesional: consultanta, proiectarea, instalarea, scolarizarea personalului si service in garantie si post-garantie.

Despre SDS GROUP

Principalele grupe de produse oferite de SDS Group sunt:

* echipamente profesionale pentru spalatorii si curatatorii chimice;

* echipamente profesionale pentru bucatarii;

* aspiratoare profesionale si industriale, precum si masini pentru aspirat si curatat pardoseli.

Detalii suplimentare se pot gasi pe: http://www.comunicatedepresa.ro/sds-group/sds-group-expert-in-solutii-complete-pentru-spalatorii-profesionale/