Noile expresoare de cafea de la Electrolux Professional

Mașinile de cafea Electrolux Professional sunt concepute pentru a oferi o experiență plină de aromă. Designul și tehnologia sunt combinate pentru a vă oferi întotdeauna cea mai bună mașină de cafea pentru afacerea dvs., indiferent dacă este un restaurant mic sau o cafenea mare.

Aromă robustă, performanță impecabilă

Fabricate pentru performanțe înalte și adaptabile diferitelor sisteme de preparare , expresoarele de la Electrolux Professional oferă cele mai bune rezultate în fiecare ceașcă, indiferent dacă cafeaua provine din boabe, păstăi sau capsule.

Electrolux Professional a creat o gamă de mașini care pot fi alese și configurate în funcție de nevoile dvs. Pornind de la mașinile de expresoarele tradiționale, la cele super-automate, chiar și până la cele pentru o singură servire, veți găsi întotdeauna soluția care se potrivește cel mai bine afacerii dvs., cu garanția furnizării unui espressor de înaltă calitate.

Automatizarea procesului de preparare a cafelei cu espressorul TANGO

Expresorul super-automat TANGO va duce echipamentul dvs. de cafea la un nou nivel. Primul DUO din industrie este capabil să facă 4 băuturi simultan, oferind o viteză de neegalat, oferind în același timp o extracție de înaltă calitate.

Tehnologia TANGO include și noul frigider TANGO STP, soluția ideală pentru păstrarea laptelui până la utilizare, adaptând un meniu complet de băuturi.

Echipamentul cu inima unui barista pentru a vă completa afacerea.

Echipamente espresso concepute pentru utilizare profesională și pentru un buget sensibil

Alegeți o mașină cu un singur grup, cu două grupuri sau cu trei grupuri. Fiecare model este prevăzut cu componente rezistente și cu o construcție bine legată, o conexiune directă între grup și boiler pentru stabilitate termică, o extracție fiabilă și acces ușor la componente pentru o funcționare simplă și o cantitate de abur nelimitată. Contactați-ne  în legătură cu noua gamă de expresoare direct pe site-ul nostru , la secțiunea contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *