myPRO – Soluția perfectă de spalatorii pentru micile afaceri

myPRO – Soluția perfectă de spalatorii pentru micile afaceri

myPRO pentru spălătorii

Dacă conduceți o mică afacere în care satisfacția clientului și reputația dvs depind de uniformele curate, lenjeria curată și de prosoapele curate… Atunci aveți nevoie de o soluție pentru o spălatorie fiabilă, concepută pentru a răspunde nevoilor dvs.

Avem soluția perfectă pentru tine! Faceți cunoștință cu myPRO!

Fabricate de Electrolux Professional cu peste 100 ani de experiență în echipamente pentru spălatorii profesionale, gama myPRO de mașini de spălat, uscătoare și echipamente de călcat reprezintă o soluție accesibilă care vă poate oferi rezultatele pe care le asteptați de la un sistem professional.

Ce este myPRO?

myPRO este o gama inteligentă și eficientă de soluții pentru spălătorii special proiectată pentru nevoile micilor afaceri. Soluția perfectă pentru spa-uri, saloane, cluburi sportive, pensiuni și saloane de îngrijire și înfrumusețare.

Gama de echipamente de spălătorie myPRO de la Electrolux Professional oferă micilor afaceri o soluție pentru spălătoriile de rufe mai productivă, de mai bună calitate și cu rezultate igienice superioare spre deosebire de tradiționalele echipamente electrocasnice.

De ce să alegi myPRO de la Electrolux Professional?

          Eficiență crescută

Atunci când alegeți echipamentele pentru spălătorie, doriți să investiți în echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Pe termen lung, mașinile care economisesc energie vă pot ajuta afacerea să economisească bani. Consumul acestora mai scăzut de utilități, cum ar fi electricitatea, apa și substanțele chimice, poate ajuta, de asemenea, la protejarea mediului.

          Durată de viață mai lungă

În comparație cu echipamentele electrocasnice, echipamentele myPRO de spălătorie profesională au o durata de viata de până la de trei ori mai mare. Sunt proiectate cu materiale durabile și construite pentru a răspunde cerințelor în creștere ale afacerilor mici. Asta înseamnă mai puține reparații și o perioadă mult mai lungă până la înlocuirea echipamentelor.

Nivelul profesional de fabricație al acestora permite utilizarea echipamentelor pentru spălătorie myPRO în mediile profesionale, caracteristică pe care nu o veți întâlni la echipamentele electrocasnice.

          Timp de manipulare mai rapid

Echipamentele myPRO de spălătorie nu necesită  experiență în utilizare având o  funcționare foarte simplă. Sunt ușor de transportat și de montat. Asta înseamnă că puteți să încărcați echipamentele și să vă întoarceți la ceea ce faceți în mod curent – conducerea afacerii dvs.

Tamburul nostru special SpeedCare oferă o protecție superioară a articolelor spălate, în timp ce o gamă largă de programe profesionale oferă cicluri de spălare eficiente și mai rapide cu până la 50%. În plus, mașinile noastre de spălat utilizează mai puțină apă pe ciclu de spălare și au o stoarcere mai rapidă, care, împreună cu senzorii de umiditate a uscătoarelor, duc la un timp de uscare mult mai rapid.

          Funcții avantajoase

Electrolux Professional a proiectat gama echipamentelor de spalatorie myPRO in special pentru micile afaceri. Mașinile au componentele exterioare din oțel inoxidabil ușor de curățat. Ușile cu deschidere mare ale mașinilor de spălat și ale uscătoarelor permit accesul ușor și asigurarea că părțile interioare rămân curate. Programele speciale de dezinfectare vă permit să vă mențineți ușor echipamentele din spălătorie în condiții proaspete și igienice.

Pentru afacerile care trebuie să asigure lenjeria și uniformele călcate și finisate, calandrele myPRO oferă o opțiune convenabilă și flexibilă. Acestea se pot plia atunci când nu sunt utilizate, dar se pot folosi cu ușurință pentru o mare varietate de țesături.

Încercați myPRO pentru nevoile spălătoriei  afacerii dvs.

Indiferent de tipul de afacere pe care o aveți, echipamentele Electrolux myPRO vă pot ajuta să vă ocupați de toate necesitățile dvs.. Veți obține rezultate profesionale în mai puțin timp și cu mai puțin efort, bazându-vă pe expertiza secolului de experiență pe care îl au cei de la Electrolux Professional în fabricarea echipamentelor de calitate.