Linia de vitrine pentru vin de la Electrolux Professional

Linia de vitrine pentru vin de la Electrolux Professional

Linia de vitrine pentru vin de la Electrolux Professional sunt proiectate să ofere condițiile perfecte pentru vinul dvs indiferent dacă aveți nevoie de depozitare, de expunere, pentru servire sau de combinația dintre acestea.

Vinul bun merită respect

Vitrinele de vin Electrolux Proffesional au fost create alături de experții de top din industrie pentru a oferi temperatura și nivelul de umiditate optim, dar și protecție împotriva radiațiilor UV și a vibrațiilor si sunt recomandate pentru toate tipurile de vinuri.

Prețuiește, onorează și protejează

  • Îmbunătățește vinul

Păstrează-ți vinul în siguranță și oprește risipa cu ajutorul vitrinelor Electrolux, care oferă condițiile existente în mod natural în cele mai bune crame din lume.

  • Aromă optimă

Nu există nici un risc de deteriorare a vinurilor, deoarece vitrinele Electrolux Professional mențin constant temperatura setată pentru vinurile dvs.

  • Mândru

Prezintă-ți colecția de vinuri. Depozitează și stochează toate vinurile sau creează afișaje încântătoare ale sticlelor de vin. Este ușor să creezi crama de care ai nevoie cu gama completă de vitrine dotate cu diverse capacități de stocare și diverse opțiuni pentru rafturi.

  • Păstrează și îmbunătățește aroma vinurilor

Aveți nevoie să stocați sau să depozitați diferite vinuri în condiții optime pentru a fi gata de servire, menținând costurile de depozitare reduse? Versatile și eficiente energetic, gama de vitrine Electrolux Professional respectă orice tip și orice varietate de vin: de la albul pur pana la roșul intens.

Temperatura ideală de servire (partea stângă) si de depozitare (partea dreaptă) (° C)

1. La peste 25°C vinurile se strică rapid: alcoolul devine mai vizibil iar fructitudinea vinului este înlocuită de aciditate.

2. Temperatura constantă de păstrare este de 12-14°C: astfel se oprește deteriorarea cauzată de fluctuațiile de temperatură.

3. La temperaturi prea mici: vinurile își pierd aroma. Dacă începe să înghețe, sticla se poate crăpa sau se desface sigiliul.

Zonă singură

Depozitarea vinurilor la 12-14°C sau la temperatura lor perfectă pentru servire : 6-8°C pentru vinurile albe sau 16-18°C pentru vinurile roșii.

Zonă multiplă

Generarea unui grandient de temperatură in vitrină pentru a menține individual diferitele vinuri la temperatura lor perfectă de servire.

Păstrate cu grijă

Chiar dacă clienții dvs sunt adevărați cunoscători de vinuri sau pur și simpu sunt în căutare de o perfectă acompaniere în experiența lor culinară, vitrinele pentru vinuri de la Electrolux Professional sunt perfect concepute pentru a asigura că fiecare sticlă este gata să satisfacă asteptările. Vinurile afișate in mod tandru în vitrine, imbină cel mai bine tehnologia de conservare a aromei cu designul, ceea ce creste atitudinea vizuală a colecției tale.

Depozitare în modul de stocare

Așezarea sticlelor în acest mod va permite să profitați la maxim de spațiul disponibil al vitrinei.

Depozitare in modul de ospitalitate

Majoritatea sticlelor sunt așezate în poziție verticală. Ideal pentru a servi vinurile cele mai prețuite care pot fi depozitate pe verticală datorită controlului precis asupra umidității.

Gasiți pe site-ul nostru linia de vitrine pentru vin de la Electrolux Professional în diferite dimensiuni și diferite capacități de stocare.