Linia 6000 de mașini de spălat profesionale de la Electrolux Professional

Fiecare spălătorie este diferită, tocmai de aceea Electrolux Professional oferă o gamă largă de mașini de spălat profesionale proiectate și concepute cu grijă, asfel încât fiecare pas parcurs să fie unul ușor.

Noua gamă 6000 de masini de spălat profesionale sunt concepute pentru utilizarea celei mai mici cantități de apă, energie electrică și detergent. Majoritatea sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență a utilizatorului.

Facilitatea extremă în utilizare și un stres redus facilitează o afacere mai productivă: cu ajutorul noilor mașini de spălat profesionale, trebuie doar să apăsați un buton și astfel veți obține constant rezultate excelente.

Încărcătură după încărcătură, cu mașinile de spălat profesionale veți economisi timp în selectarea programelor și adăugarea detergenților, bucurându-vă astfel de o experiență fără stres datorită îmbunătățirilor noastre ergonomice.

Mai simplu, mai sănătos și mai sigur

Design ergonomic cu o abordare centrată pe om pentru o experiență unică a utilizatorului.

 

Economii pe termen lung

Caracteristici inovatoare pentru a economisi bani și timp, abordând un stil de viață durabil.

 

Soluții în timp real

Monitorizați starea și performanța echipamentului dvs. de oriunde.

 

Productivitate excepțională

Spălați și uscați mai multe rufe în mai puțin timp: o mișcare care schimbă soarta jocului.

 

 

O interfață cum nu s-a mai văzut

Disponibilă doar la noua gamă 6000 de mașini de spălat profesionale, noul panou de control ClarusVibe garantează o experiență intuitivă și o interacțiune fluentă, oferind o metodă inteligentă și lipsită de efort în gestionarea procesului de spălare.

Dozare manuală sau automată. Oricum, câștigați

Indiferent dacă preferați o dozare manuală sau automată, Electrolux Professional are soluția perfectă pentru dvs. Se asigură costul minim pe sarjă, iar în același timp este asigurată conducerea unei afaceri sustenabile din punct de vedere ecologic, evitând atât pierderile de apă cât și cele de detergenți.

Dozare manuală ușor de utilizat

Datorită accesului ușor la distribuitorul de detergent montat în față, puteți vedea clar toate cele șase compartimente de detrgent.

Fiecare compartiment este dedicat unui tip precis de detergent: este potrivit fie pentru detergent pulbere, fie pentru detergent lichid, și cu un compartiment dedicat pentru înălbitor.

Compartimentele de detergent colorate vă arată ce să turnați și unde, pentru cele mai bune rezultate la spălare.

Dozare inteligentă: dozare automată ușoară și ecologica

Funcția de dozare inteligentă adaugă automat cantitatea precisă de detergent în funcție de greutatea sarcinii. Datorită acestei funcții de dozare automată, cantitatea optima de detergent, emolient și substanțele chimice vor fi automat dozate, evitând orice fel de pierderi și oferind cele mai bune rezultate.

 

 

Mașinile de spălat cu încărcare frontală: certificate ergonomic

Procesele repetitive ale lucratorilor dintr-o de spălătorie pot fi puncte de stres care îngreunează locul de muncă și reduc în final productivitatea.

Cu noua linie 6000, fiecare dintre aceste mișcări devin mai confortabile oferind o experiență fără efort.

 

 

Dozarea, automată sau manuală, a noilor mașini de spălat frontale din linia 6000 a fost concepută special pentru a oferi utilizatorului cea mai simplă experiență.

Distribuitorul de detergent este poziționat la înălțimea potrivită pentru a vedea clar fiecare compartiment.


Potrivit fie pentru detergent pulbere cât și pentru detergent lichid.

Vizibilitate clară și componente detașabile pentru a facilita curățarea.


Compartimente codate în culori pentru a facilita dozarea.

Puterea Turnului

Maximizați spațiul din spatiile mici cu mașinile de spălat și uscătoarele electrice Electrolux Professional suprapuse. Descoperiți cuplul perfect, format din echipamente profesionale complete, de dimensiuni compacte. Cu amprenta sa la sol mai mică, turnul format din mașină de spălat și uscător se încadrează în spațiile înghesuite și vă lasă loc pentru a instala mai multe echipamente.

În cuplu, eficiența este înmulțită pentru productivitate și economii imbatabile. Veți putea spăla și usca 60 kg pe zi într-un spațiu mai mic de 0,4 m2.

Linia 6000 vine cu o gamă largă de accesorii și consumabile pentru a spori și mai mult eficiența și ergonomia. SDS Group este furnizorul dvs de încredere care vă pune la dispoziție echipamentele profesionale necesare și soluțiile potrivite pentru spălătoria dvs.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *