Lansarea in Romania a celei mai mari curatatorii umede Electrolux Lagoon Advanced Care

Lansarea in Romania a celei mai mari curatatorii umede Electrolux Lagoon Advanced Care

Reprezentanii SDS Group si ai Electrolux Professional au participat la lansarea in Romania a celei mai mari curatatorii umede Electrolux Lagoon Advanced Care din sud-estul Europei, administrata de Compania Blue Lagoon Clean .

SDS Group, ca partener autorizat al companiei Electrolux Professional, a participat in data de 26 Aprilie 2018 la inaugurarea in Romania a celui mai mare centru din Sud-Estul Europei, dedicat procesarii 100% ecologice a hainelor.

Compania Blue Lagoon Clean a fost infiintata in 2013, ca un business de familie, in prezent existand trei puncte de lucru in Bucuresti.  Primul a fost lansat in Auchan Crangasi, al doilea in zona Unirii si cel de-al treilea in Park Lake.     La 5 ani de la infiintare, compania continua ritmul ascendent de dezvoltare in domeniul serviciilor de curatatorie ecologica a hainelor,   prin deschiderea pe piata al celui mai mare ,  dar si al celui mai performant centru din punct de vedere al tehnologiei 100% eco – friendly, din Europa de Sud-Est.    Astfel,  compania  a pus bazele unui centru de formare profesionala care ofera cursantilor o calificare acreditata in domeniul curatatoriilor de haine.

Echipamentele folosite pentru curatarea articolelor de imbracaminte au fost furnizate de catre SDS GROUP, si au fost produse de liderul in domeniu, Electrolux .

Directorul General al SDS Group, Domnul Stefan Sofian declara :

“Inca din anul 1992 cand am inceput colaborarea cu grupul Electrolux Suedia, am inteles ca in patria curateniei Suedia nu se fac compromisuri asupra protectiei mediului. Inca de atunci, am invatat ca viitorul lumii in care traim si viitorul copiilor nostri merita sa fie tratat cu maxima seriozitate.  Partenerul nostru Blue Lagoon Clean a fost prima Companie din Romania care a implementat sistemul de curatare umeda Electrolux Lagoon Advanced Care, sistem care,  in afara performantelor extraordinare de curatare a textilelor respecta in totalitate politicile si recomandarile Europene de protectie a mediului.”

“Suntem mandri ca am luat parte la deschiderea oficiala a celui mai mare si avansat centru de ingrijire a hainelor din Sud-Estul Europei, administrat de clientul nostru, compania Blue Lagoon Clean. Cu siguranta au luat decizia corecta pentru afacerea lor si in mod cert, povestea lor este una de succes: de la 0 la 50 de angajati, de la 0 la cifra de afaceri de milioane de lei. In numai 5 ani, Blue Lagoon Clean a devenit o companie moderna si inovatoare, care foloseste cu succes tehnologia ecologica Electrolux Lagoon Advanced Care”, spun reprezentantii Electrolux Professional, Janusz Stankiewicz (Area Manager CEE) si Holger Dannenberg (Country Manager CEE & Balkan).