Lansare Linie de cuptoare profesionale Electrolux – Skyline, Pordenone – Italia

Lansare Linie de cuptoare profesionale Electrolux – Skyline, Pordenone – Italia

In luna aprilie 2019 echipa SDS Group a participat la lansarea oficiala a noiilor linii de cuptoare Electrolux – Skyline la fabrica Electrolux din Pordenone – Italia.

Noua gama de cuptoare Electrolux, denumita generic Skyline, include 4 variante constructive, bazate pe modul de producere al aburilor (cu generator dedicat sau cu abur direct) si pe tipul de programator (Touch sau Digital).

In cadrul Skyline sunt 2 variante de cuptoare:

  • Premium: producer aburi cu boiler dedicat
  • Pro: direct steam

Modelul este absolut nou, toate subansamblele sunt de calitate excelenta.

Atat conceptia cat si subansamblele sunt complet noi, inclusiv subansamblele de dimensiuni mari (camera de coacere este de constructie speciala, noul boiler este mai puternic si mai fiabil, motorul ventilatorului este conceptie noua si foarte rezistent la temperaturi mari, etc).

Aceasta gama de cuptoare a fost proiectata si testa in fabrica intr-o perioada de 2,5 ani, dupa aceea 20 de astfel de cuptoare au functionat pentru mai bine de 1 an in teste reale la clienti. Remarcabil a fost faptul ca NU a aparut nici macar o defectiune mecanica, ci s-au facut doar reglaje software in concordanta cu datele adunate in decursul functionarii. Se anunta a fi un cuptor foarte fiabil si cu rezultate excelente la gatire, un cuptor care poate deveni exact ceea ce si-au propus specialistii Electrolux: cel mai bun cuptor din piata.

O noutate este sistemul de spalare care poate functiona cu diverse tipuri de detergenti:  detergent praf enzimatic Electrolux, detergent tip tablete si cu detergenti luchizi. Exista in premiera si tablete pentru decalcifiere.

Este singura gama de cuptoare din piata care are certificat de la Ergocert Italia cu 4 stele! Totul a fost gandit avand in centru utilizatorul uman.

Marirea display-ului, marimea si luminozitatea caracterelor de pe display, inaltimea de amplasare a acestuia, modul de deschidere usa, lumina din interior (care se inchide cand se deschide usa pentru a proteja ochii) si multe alte caracteristici au fost gandite pentru ergonomie la superlativ, indifferent de utilizator.

Manerul usii este extraordinar de bine gandit – se poate deschide foarte usor cu mana, cu umarul, cu cotul, prin rotatie in orice directie.

In toate testele realizate, indifferent ca a fost o gatire normala sau coacere multilevel,  rezultatele au fost excelente iar gatirea a fost perfect uniforma.

Este singurul cuptor din piata care poate scadea viteza ventilatorului la 300 rpm. Este o functie foarte utila pentru coacerea statica a anumitor tipuri de produse.

Impreuna cu noua gama de cuptoare a fost realizata si o noua gama de racitoare rapide (blast-freezere), gandite special pentru a lucra in tandem cu cuptoarele corespondente.

“2 produse, un singur ADN” este motto-ul acestor echipamente, caci cuptorul si racitorul rapid pot comunica intre ele si se pot selecta programele doar de pe un singur echipament. Astfel activitati de gatire complexe ce utilizeaza atat cuptoarele cat si racitoarele, cum ar fi dezghetarea + gatirea, gatirea + congelare sau dospirea + coacerea se pot realiza cu o singura selectie a unui program. Programatoarele sunt identice pe ambele echipamente iar agregatele de racire au fost diversificate pentru o flexibilitate mai mare in selectia produselor.