LAGOON® ADVANCED CARE – O SOLUȚIE, MAI MULTE BENEFICII

Sistemul lagoon® Advanced Care de la Electrolux Professional este delicat cu materialele, ecologic, și asigură o productivitate ridicată și un  flux de lucru eficient, iar procesul de curățare umedă  are aceeași durată ca și cel de curățare chimică.

Sustenabil 

lagoon® Advanced Care este un sistem de curățare umedă, care poate atinge cele mai înalte standarde de curățare a textilelor  fără a polua mediul înconjurător. Designul său inovativ, combinat cu detergenții ecologici și faptul că principalul solvent este apa, asigură o curățare mai eficientă și mai rapidă decât oricare alt sistem de curățare umedă.

Detergenții biodegradabili speciali și componentele reciclabile ale echipamentelor sunt părți esențiale ale pachetului ecologic – lagoon® Advanced Care.

Sustenabilitatea nu se referă numai la protejarea mediului înconjurător ci și la eficientizarea costurilor și profitabilitate, iar lagoon® Advanced Care garantează faptul că afacerea dumneavoastră va avea clienți mulțumiți, care vor reveni.

 

Delicat cu materialele delicate

Sistemul lagoon® Advanced Care asigură rezultate impresionante în curățarea celor mai fine textile și a celor din lână fină etichetate pentru a fi curățate doar chimic.

lagoon® Advanced Care este sistemul umed de curățare care a primit aprobarea The Woolmark Company.

Spălate cu lagoon® Advanced Care materialele fine vor rezista mai mult, nu își vor pierde culoarea, nu se vor strâmta, nu vor mirosi a chimicale și vor fi mai fine la atingere.

 

Textile curate în maxim o oră

Dacă experiența utilizării unui sistem și calitatea serviciilor de curățare ar fi singurii factori care ar influența alegerea echipamentelor pentru o curățătorie  profesională, cu siguranță marea majoritate a investitorilor ar alege curățătoria umedă. De ce? Pentru că are mai multă grijă de textile  și nu folosește solvenți care ar putea deteriora fibrele textile. Însă, principala piedică era productivitatea. Acum acest lucru nu mai reprezintă o problemă, sistemul lagoon® Advanced Care garantează curățarea materialelor în maxim o oră.

 

Productivitate ridicată

Curățătoriile profesionale știu că profitabilitatea înseamnă obținerea celor mai bune rezultate în condiții de maximizare a productivității.

Sistemul de curățare umedă lagoon® Advanced Care nu implică blocaje în fluxul de lucru deoarece nu este necesar să se aștepte ca textilele să se usuce la final, ele sunt deja uscate în urma realizării procesului de curățare umedă.

lagoon® Advanced Care oferă cele mai bune rezultate în materie de curățare umedă și un flux de lucru eficient, asigurând o recuperare rapidă a investiției.

 

Cea mai bună performanță în curățare

lagoon® Advanced Care oferă cele mai bune rezultate în materie de curățare umedă, datorită detergenților ecologici și a programelor de spălare meticulous proiectate. Materialele vor mirosi proaspăt, nu vor avea pete și vor fi curate în aproximativ o oră, iar clienții vor fi mulțumiți, vor reveni și vor recomanda afacerea dumneavoastră.

Rapid, ușor și ecologic, lagoon® Advanced Care  reprezintă o nouă perspectivă a curățătoriei umede.