Fine dining în Bucureștiul de-altădată | Kane

Fine dining în Bucureștiul de-altădată | Kane

Până acum ceva timp, pe Dianei 9 se afla doar o rămășiță din ceea ce cândva fusese un monument al Bucureștiului interbelic, din vremea când bunul gust și rafinamentul erau esențiale pentru fiecare masă. Clădirea rămăsese neîngrijită, acoperită de buruieni și săpată de ploi. Simțind potențialul de dezvoltare, cineva i-a redat strălucirea de altădată printr-un filtru artistic contemporan. 

Kane este un restaurant cu o identitate puternică care îmbină armonios gusturile românești cu o viziune creativă. Experiențele culinare sunt puse în aplicare prin tehnologie de ultimă generație într-o bucătărie echipată corespunzător care permite echipei de bucătari să se concentreze pe scopul cel mai important: fine dining memorabil.

Thermaline sau 700 kg pe scări

Suntem încântați de a fi contribuit la acest proiect cu ce știm noi mai bine: un serviciu complet de echipare a bucătăriei și training specializat. Colaborarea noastră cu Kane s-a clădit în primăvara lui 2019 cu multă pasiune din partea colegului nostru Sorin Raicu care a crezut încă de la început în reușită. Continuarea – ca în orice proiect SDS – o combinație strașnică de provocări, hei-rup și voie bună. 

Partea care ne-a plăcut cel mai mult, însă, a fost instalarea primului Thermaline din România – sistem modular de gătit la standarde înalte. Pentru că vorbim despre un bloc compact de aproximativ 700 kg, livrarea lui a fost realizată de o firmă parteneră care se ocupă de astfel de operațiuni. Mai mult, echipamentul a fost introdus în clădire pe scări de către șapte bărbați, foști sportivi care s-au asigurat că proiectul decurge conform cerințelor.

Finalul fericit

După livrarea și instalarea unui număr semnificativ de echipamente, următorul pas este de a avea grijă ca personalul să aibă cunoștințele necesare pentru a le folosi corespunzător și la potențial maxim. De aceea, punem la dispoziție traineri cu experiență care să îi învețe pe cei care le vor utiliza atât principiile de funcționare, cât și bune practici. În cazul Kane, trainingul SDS a fost completat cu succes de către trainingul partenerilor noștri de la Electrolux care au petrecut două zile cu echipa restaurantului. 

Ne bucurăm să fim parte din proiecte îndrăznețe și inovatoare, se aliniază cu valorile noastre și ne aduc un plus de energie în implementare. Iar în cazul Kane, bucuria e intensificată și de un „Oau!” după fiecare fel de mâncare gustat.