Orice afacere profitabilă are la bază principii puternice, care reușesc să ghideze lucrurile într-o direcție bună. Când privim ceea ce se întâmplă în domeniul horeca direct din culise, adică din bucătărie, putem observa tehnici de gătire, cât și diverse preparate, care nu doar că ne încântă vizual, ci și prin gustul inedit. Pentru asta, pe lângă iscusința bucătarului, esențiale sunt echipamentele profesionale de bucătărie, care pot oferi acele funcționalități de care are nevoie o bucătărie din domeniul horeca.
Astăzi povestim despre echipamentele profesionale Electrolux Professional, îți pun la dispoziție soluții sustenabile, ce reușesc să aducă valoare pe termen lung. În sectorul horeca, conceptul de sustenabilitate merge mai departe de ingredientele utilizate în diverse preparate. Într-o astfel de bucătărie, sustenabilitatea începe cu echipamentul pe care alegi să îl folosești.
Electrolux Professional are o ofertă ideală de echipamente, care economisesc energia și care utilizează mai puține resurse. Cu toate acestea, prin intermediul tehnologiei inovative, aceste echipamente oferă performanțe ridicate, în timp ce respectă grija față de mediul înconjurător. Toate aceste lucruri ajută la reducerea consumului de energie, ceea ce se poate traduce în costuri mai mici pentru funcționare, un lucru care cu siguranță te interesează atunci când ai o afacere pe acest segment.
Certificatele obținute de Electrolux Profession, precum ISO9001, ISO14001 si ISO 50001 sunt doar un exemplu care atestă accentul acestui brand pe ecologie și sustenabilitate. Specificațiile unice al echipamentelor Electrolux Professional ies, de asemenea, în evidență. Spre exemplu, friteuzele din gama Electrolux Professional, datorită sistemului avansat de filtrare integrat, reduc consumul de ulei la jumătate.
În funcție de categoria din care fac parte, echipamentele de bucătărie din gama Electrolux Professional vin cu o serie de avantaje:
Echipamente calde (mașini de gătit, plite) – au o eficiență mărită datorită unor detalii tehnice, cum ar fi arzătoare tip flacără, cromare specială a suprafețelor și așa mai departe.
Echipamente frigorifice – variantele premium din această gamă se încadrează în categoria A de consum. În plus, datorită materialelor de calitate, consumul scăzut de energie se menține în timp.
Cuptoare gastronomice – sunt modelele ”Green”, cu emisii scăzute de căldură datorită geamului triplu.
Mașini de spălat vase – modelele ”Green” au consumuri reduse de apă, deci implicit de energie.
Întrucât aceste echipamente sunt utilizate într-un mediu de lucru profesional, aspecte precum sănătatea și siguranța celor care le folosesc se află pe primul loc. Electrolux Professional integrează caracteristici ergonomice, cât și de siguranță în dezvoltarea fiecărui echipament. În plus, toate produsele sunt fabricate astfel încât să reducă în mod considerabil costurile de funcționare, ceea ce afectează mai puțin mediul înconjurător.
Pentru o bucătărie echipată cu unele dintre cele mai performante și eficiente aparaturi, noi îți recomandăm echipamentele din gama Electrolux Professional, pe care le poți vedea aici. Dacă ai întrebări sau orice curiozitate legată de acestea, ne poți contacta oricând.