Discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale

Discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale

In intampinarea redeschiderii industriei ospitalitatii si nu numai, SDS Group® deschide promotia de primavara – vara pentru o gama larga de echipamente profesionale de spalatorie Electrolux Professional Suedia.

Promotia consta in discounturi substantiale pentru masini de spalat, uscatoare si calandre profesionale, precum si pentru spalatorii complet utilate de diferite capacitati.

Preturile masinilor de spalat incep de la 4.282 EUR, preturile uscatoarelor incep de la 2.603 EUR iar preturile calandrelor incep de la 7.962 EUR.

O spalatorie utilata cu o masina de spalat, un uscator si un calandru uscator-calcator poate avea un pret de la 14.477 EUR.

Spalatoriile care fac obiectul promotiei si a colectiei de primavara – vara Electrolux Professional asigura capacitati intre 100 si 700 kg lenjerie pe schimb functie de necesitatile fiecarui operator.

Va dorim un sezon profitabil in care igiena sa asigure confortul si siguranta clientilor Dumneavoastra.

Pachetul de 3 echipamente

Un pachet care include 3 echipamente cu incalzire electrica: o masina de spalat cu turatie mare de stoarcere, capacitate 11 kg/sarja + un uscator avand capacitate de 14 kg, cuva reversibila din otel galvanizat + calandru calcator-uscator (cu benzi), latime de lucru 160 cm, cilindru incalzire cu diametru 330 mm are un pret de 14.477 EUR.

Pachetul de 2 echipamente

Un pachet care include 2 echipamente cu incalzire electrica: o masina de spalat cu turatie mare de stoarcere, capacitate 11 kg/sarja + un uscator avand capacitate de 14 kg, cuva reversibila din otel galvanizat are un pret de 6.714 EUR.

Echipamente individuale

Masina de spalat: de la 4282 EUR 5051 EUR

Uscator de rufe: de la 2603 EUR 3069 EUR

Calandru: de la 7962 EUR 9390 EUR

Lista completa preturi

* Preturile afișate nu includ TVA.