Dezinfecția podelelor în domeniul sanitar | Scrubber Dryer

Dezinfecția podelelor în domeniul sanitar | Scrubber Dryer

Pentru domeniile care au cerințe de igienă stricte, o mașină de curățat pardoseli aleasă corect devine la fel de valoroasă ca un membru al echipei. Acest echipament vine cu funcționalități speciale menite să elimine bacteriile, având ca scop desfășurarea activităților sensibile într-un mediu dezinfectat și sigur.

Cum funcționează un scrubber dryer

Scrubber dryer-ul este conceput astfel încât să îndeplinească două funcții de curățare simultan, combinând funcția de spălare/frecare a unui aparat rotativ cu funcția de aspirare. Astfel, cu un scrubber dryer nu ai nevoie să treci de mai multe ori prin același loc, după o singură trecere, podeaua rămâne curată și uscată. Componența acestor echipament este, în general, următoarea: bazin de apă curată, unitate de aspirare, bazin de colectare și panou de control.

Pentru că în unitățile sanitare dezinfecția este esențială, există mașini de spălat gândite special pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor. Componentele acestor echipamente au funcționalități specifice, oferind o utilizare în condiții de siguranță chiar și în sălile de operații. În acest sens, preferatul nostru este Columbus noBAC®, o mașină dezvoltată pentru utilizarea în spitale, cămine de bătrâni și industria HoReCa.

Echipamentele noBAC® au o eficiență sporită împotriva bacteriilor. Rezervoarele noBAC® sunt fabricate din polietilenă îmbogățită cu un aditiv antibacterian si anorganic. Acest aditiv acționează atât în interior, cât și în exterior, împiedicând dezvoltarea microbilor în microfisuri și pe suprafețele rigide. Combinația de substanțe active noBAC® a fost testată în raport cu Escherichia coli, Staphylococcus Aureus și MRSA, conform normelor ISO 22196. Rezultatele de laborator au confirmat eficiența acestui model de mașini; tulpinile de bacterii au fost reduse cu 99.9%.

Care sunt beneficiile unui scrubber dryer destinat unităților sanitare:

     -Antibacterian pe toată durata de viață. Bazinele noBAC® păstrează proprietățile antibacteriene pe tot parcursul utilizării echipamentului;

     -Utilizare simplă. Se manevrează și se curăță ușor, într-un timp scurt;

     -Economisire. Optimizează toate resursele folosite, contribuind la cost mai mic al detergenților și al energiei.

     -Eficiență în mediul mediul steril. Combinația de substanțe active noBAC® este sigură pentru sălile de operație sau de terapie intensivă.

     -Nu poluează. Producția, utilizarea și reciclarea rezervoarelor nu afectează mediul înconjurător.