Dezinfectați cu ajutorul mașinilor de spălat vase Hygiene&Clean și țineți-vă clienții în siguranță

În ultimile luni, ne-am confruntat cu schimbări și provocări fără precedent ca urmare a situației actuale la nivel global privind sănătatea. În această nouă circumstanță, unicul nostru obiectiv este acela de a oferi invitaților și angajaților noștrii, încrederea și garanția că sănătatea și siguranța acestora sunt asigurate.

A fost astfel introdusă pe piață linia Hygiene&Clean de mașini profesionale de spălat vase, prima gamă completă de soluții pentru spălat vasele din industria alimentară, care potrivit standardelor, nu doar igienizează, dar și dezinfectează*. Echipamentele au fost evaluate independent de către un organism de evaluare a conformității terță parte: UL.

Toate mașinile profesionale de spălat vasele Hygiene&Clean se conformează cu oricare dintre standardele DIN 10510 sau DIN 10512 și dezinfectează la un nivel A0 din 60, conform deciziei UNI EN ISO 15883-1, care în mod normal se aplică numai echipamentelor medicale.

*Dezinfectarea este definită ca „Distrugerea termică sau chimică a patogenilor sau celorlalte tipuri de microorganisme” în Ghidul glosal pentru dezinfecție și sterilizare în instituțiile medicale de către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Dezinfectare garantată

Se garantează o reducere de 99,999% a bacteriilor datorită legăturii dintre durata ciclului de spălare, temperatura de spălare și de clătire și acțiunea substanțelor chimice.

Gama de mașini de spălat vase Hygiene&Clean reduc riscul de expunere la agenți patogeni periculoși și vă asigură că, clienții și angajații dvs. rămân în siguranță.

Detergenții pentru spălat vasele

Pentru a obține cele mai bune rezultate de spălare, în afară de alegerea mașinii de spălat vase potrivită, care să corespundă sistemului adecvat de tratare a apei, trebuie selectat și detergentul și agentul de clătire potrivit. Pentru a oferi clienților soluția potrivită pentru orice nevoi de spălare, au fost create mai multe tipuri de detergenți și agenți de clătire pentru aceste mașini, care dispun de proprietăți de spumare controlate si care oferă rezultate excelente în comparație cu mărcile comerciale distribuite în prezent.

Contactați echipa noastră accesând sectiunea contact de pe site și aflați mai multe informații despre aceste mașini profesionale de spălat vase Hygiene&Clean și despre orice alte tipuri de echipamente profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *