Despre provocarea de a rămâne la datorie | COVID-19 pentru SDS

Despre provocarea de a rămâne la datorie | COVID-19 pentru SDS

În cei 25 de ani de când am intrat în piață putem pune pe listă numeroase momente imprevizibile și dificile. Din fiecare am încercat să păstrăm lecția, continuând mai puternici și cu mai multă experiență. 2020, însă, a venit cu un set de încercări atât pentru noi, dar mai ales, pentru domeniile de activitate cu care colaborăm și pentru care acum trebuie să dăm mai mult ca niciodată dovadă de promptitudine.

Considerăm că adaptabilitatea și viteza de reacție sunt imperios necesare în această perioadă, de aceea, am luat măsuri pentru a ne asigura că rămânem activi alături de partenerii noștri.

Echipamente suplimentare de protecție. Siguranța rămâne cea mai importantă, mai ales pentru echipele care se deplasează în unități medicale. Încă de la început, am pus la punct stocul de mănuși, măști și dezinfectant, astfel încât colegii noștri care lucrează pe teren să fie cât mai protejați.

Disponibilitate sporită. Funcționăm 100% pentru continuarea proiectelor în curs și suntem gata pentru intervenții rapide, oriunde este nevoie. În ultima perioadă, echipele noastre de service au venit în întâmpinarea următoarelor spitale: Spitalul de Pneumoftiziologie Iași, Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Municipal Pașcani, Spitalul de Urgență Floreasca, Institutul C.I. Parhon, Spitalul Județean Piatra-Neamț, Spitalul Nicolae Oblu, Spitalul Marie Curie, Spitalul de Boli Infecțioase Craiova, Spitalul Sf. Maria Iași, Spitalul Municipal Turda și Clinica Polisano

Lucrăm de acasă. Am trecut la munca remote, o activitate nouă pentru SDS, care vine la pachet cu plusuri, dar și minusuri. Pentru o echipă obișnuită cu interacțiunea față în față lucratul de acasă poate fi uneori incomod, însă am pus responsabilitatea mai presus de toate. Împreună învățăm mai ușor și această nouă lecție, așteptând cu nerăbdare momentul revederii.

Suntem încrezători că vom trece cu bine peste această perioadă dificilă și rămânem în continuare la datorie alături de partenerii noștri.