Cuptorul perfect pentru bucătării compacte

Amenajarea unei bucătării profesionale într-un spațiu limitat reprezintă o provocare pentru orice local. Lipsa de spațiu conduce la compromisuri în ceea ce privește echipamentele care de multe ori nu încap sau nu se potrivesc într-un spațiu mic. O bucătărie de dimensiuni reduse nu ar trebui să însemne, totuși, renunțarea la o echipare completă.

MultiSlim, varianta compactă pentru performanță de top

Nevoia de a organiza bucătăria într-un spațiu limitat fără a afecta performanța echipamentelor a inspirat specialiștii de la Electrolux să creeze cuptorul compact MultiSlim. MultiSlim oferă rezultate comparabile cu alte echipamente de dimensiuni mai mari, reducând consumul și, bineînțeles, spațiul ocupat.

Iată câteva dintre caracteristicile care îl transformă în piesa de rezistență pentru orice bucătărie.

  • Ușor de încadrat în orice decor. MultiSlim are dimensiuni reduse (doar 0.42 m2) care te ajută să economisești spațiu. Ușa cuptorului se poate deschide atât pe partea stângă, cât și pe dreapta. În cazul unei schimbări de decor, deschiderea ușii poate fi schimbată cu ușurință.
  • Rezistent și suplu. Cuptorul compact MultiSlim este construit din materiale solide și proiectat pentru uz intens. În același timp este ușor de manevrat, având o greutate de doar 72 kilograme.
  • Interfață intuitivă. Capacitatea de gătit la standarde înalte face echipă bună cu simplitatea utilizării. Interfața MultiSlim permite crearea, memorarea și programarea a până la 99 de rețete.
  • Timp minim de întreținere. Are un sistem automat de curățare cu trei programe disponibile.
  • Inspecție rapidă. Panoul electric este ușor de accesat. Deschiderea lui durează mai puțin de cinci minute, astfel că inspecțiile pot fi realizate în timp util.
  • Consum redus de apă. Cuptorul compact MultiSlim folosește cu până la 15% mai puțină apă decât un cuptor obișnuit cu injecție de aburi.

MultiSlim este cuptorul ideal pentru orice cafenea, restaurant, bistro sau bar care pune preț pe calitatea produselor servite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *