Cuptoarele rotative Zucchelli Forni – soluția ideală pentru patiserii și brutării

În orice patiserie sau brutărie calitatea produselor este o prioritate. De aceea, echipamentele utilizate pentru coacerea produselor sunt esențiale în menținerea unui standard înalt și livrarea unor produse recognoscibile pentru fiecare business de succes din domeniu.

Cuptoarele sunt inima business-ului tău

Pâinea, specialitățile de panificație și produsele de patiserie au un lucru în comun: prospețimea și gustul care nu se schimbă. Preferințele consumatorilor sunt strâns legate de asigurarea unor produse care să ofere aceeași experiență de fiecare dată.

Longevitatea business-urilor și păstrarea rețetelor din generație în generație indică un singur lucru: pâinea trebuie să fie coaptă la fel de fiecare dată, iar prăjitura cu tradiție de zeci sau poate chiar sute de ani trebuie să aibă același gust. Dincolo de rețete și oameni pasionați este nevoie de echipamente care să asigure rezultatele dorite în fiecare zi.

Cuptoarele sunt poate echipamentele cele mai importante dintr-o brutărie sau o patiserie. De aceea, alegerea cuptorului potrivit pentru nevoile business-ului tău, dar mai ales, pentru asigurarea celor mai bune produse clienților, este vitală pentru a avea o afacere prosperă.

De ce să alegi cuptoarele rotative?

În funcție de modul de coacere, există mai multe soluții de cuptoare dintre care poți alege.

Dar cum poți face alegerea cea mai potrivită pentru business-ul tău?

Simplu.

Dacă ai nevoie de un cuptor cu o eficiență ridicată, care să asigure o coacere uniformă într-un timp mai scurt și cu o mare flexibilitate in exploatare, atunci cuptoarele rotative reprezintă soluția cea mai potrivită pentru tine.

SDS Group SRL va ofera o gama larga de cuptoare rotative de la Zucchelli Forni, unul din liderii mondiali in productia de cuptoare de patiserie/panificatie, primul producator de cuptoare rotative din Italia (1971).

Cuptoarele rotative Zucchelli Forni sunt extrem de versatile, iar modelele sunt variate și acoperă nevoile de coacere dintr-o patiserie sau o brutărie.

Avantajele cuptoarelor rotative Zucchelli Forni

1. Coacerea uniformă

Cuptorul rotativ are în interior un suport sau un cărucior pentru tăvi care, printr-o mișcare de rotație, asigură o coacere uniformă. Pre-încălzirea se face mult mai rapid față de alte tipuri de cuptoare. În plus, fluxul de aer cald se poate regla in intreg volumul camerei de coacere iar viteza de rotație a căruciorului poate fi modificata de utilizator. Astfel se asigură o coacere uniformă, cu un consum mai mic.

2. Capacitate de coacere versatilă

Cuptoarele rotative Zucchelli Forni pot asigura o capacitate de coacere pornind de la 8 tăvi cu dimensiunile 40 x 60 cm și o productivitate de până la 50 kg/h, pana la o capacitate de 18 tăvi cu dimensiunile 100 x 150 cm și o productivitate de 360 kg/h, oferind utilizatorilor posibilitatea sa aleaga modelul potrivit in functie de productivitatea dorita.

3. Microclimat bine controlat în camera de coacere

Căldura și umiditatea pot fi furnizate atât de cuptor dar și independent, printr-un grup special de încălzire, echipat cu ventilator și elemente de încălzire. Astfel, se poate asigura coacerea tuturor produselor la același nivel de calitate.

Datorită ușurinței de operare și a multiplelor beneficii, cuptoarele rotative sunt ideale pentru orice patiserie sau brutarie. Camera de coacere și partea din față a cuptorului sunt fabricate din oțel inoxidabil, panoul de control poate fi electromecanic, digital sau computerizat și au doua sisteme de prindere: platformă rotativă sau  cârlig superior.

Pentru a alege cuptorul rotativ cel mai potrivit nevoilor tale poți apela la echipa noastră de profesioniști în echipamente profesionale de bucătarie, care te va ajuta cu informații utile și îți va oferi consultanță cu privire la gama de produse Zucchelli Forni și nu numai. Ne poți contacta pe www.sdsgroup.ro/contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *