Conceptul de spălătorie cu barieră igienică de la Electrolux Professional – Noua normă în controlul infecțiilor

Descoperiți avantajele mașinilor de spălat cu barieră igienică de la Electrolux Professional

Atunci cand vine momentul să schimbați sistemul dvs intern de spălare al rufelor, SDS Group vă arată calea către inovație, performanță și durabilitate. Cu ajutorul mașinilor de spălat cu barieră igienică de la Electrolux Professional dețineți controlul necesar asupra rufelor și aveți siguranță igienică garantată datorită sistemului cu barieră igienică al acestora.

Mașinile cu barieră igienică oferă o soluție profesională pentru spălarea rufelor, iar igiena se află în prim plan. Sunt numite mașini de spălat cu barieră igienică deoarece reflectă ceea ce fac și modul acestora de spălare. Principiul mașinii de spălat cu barieră igienică este acela că o încărcătură de rufe curate nu va intra niciodată în contact cu una de rufe murdare, oferind astfel opțiunea de igienă pe care o căutați.

Cum funcționează o mașină de spălat rufe cu barieră igienică?

Fie că spalați lenjeria sau uniformele, siguranța că nu se va produce o contaminare încrucișată este punctul forte al mașinilor de spălat cu barieră igienică. Felul în care funcționează este prin încorporarea acesteia într-un perete intre două camere diferite care sunt conectate numai de către mașina de spălat. Lenjeria murdare intră într-o cameră și apoi este transferată prin spălare si dezinfectare in masina de spălat cu bariera igienică în cealaltă cameră.

Din acest motiv, înainte de achiziția acestor mașini trebuie luate în considerare spațiul dedicat acestora și procedurile de funcționare ale acestora.

Ideale pentru utilizarea în industria medicală sau în industria hotelieră

Acolo unde contaminarea încrucișată a rufelor trebuie evitată sub orice formă, o mașină de spălat cu barieră igienică este soluția ideală , deoarece garantează igiena și împiedică răspândirea microorganismelor. Este folosit sistemul de informații Certus Management (CMIS) pentru a urmări și controla rufele pentru soluția igienică supremă.

Ușor de utilizat și de operat

Cu o performanță uimitoare și cu cele mai igienice optiuni, mașinile de spălat cu barieră igienică de la Electrolux Professional sunt usor de utilizat și de operat. Vin in dotare cu deschidere automată a usii tamburului, care este una dintre cele mai largi și mai ușoare uși de pe piață.

Excelente pentru durabilitate și economie de costuri

Specialiștii de la Electrolux Professional sunt dedicați durabilității, iar mașinile lor de spălat cu barieră igienică folosesc mai puțină apă si mai puțin detergent datorită design-ului tamburului mașinii și sistemului de dozare eficient.

O mașină de încredere de la o marcă de încredere

Electrolux Professional proiectează și produce echipamente profesionale performante pentru a ajuta micile și marile companii să economisească timp și bani. Electrolux Professional este bine cunoscuta în toată Europa si furnizează de mai bine de 100 de ani echipamente specializate pentru spălătorii.

La achiziționarea unei mașini de spălat cu barieră igienică marca Electrolux Professional, echipa SDS Group vă asigură asistența tehnică de care aveți nevoie impreună cu piesele de schimb necesare în cazul în care ceva nu merge bine.

Alegeți cea mai igienică soluție pentru spălătoria dvs.

Dacă igiena este în fruntea afacerii dvs. și trebuie să evitați contaminarea încrucișată, o mașină de spălat cu barieră igienică este soluția ideală pentru dvs.  Vizitați sectiunea de mașini de spălat profesionale de pe site-ul nostru sau contactați-ne vizitând sectiunea contact de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *