Care sunt avantajele propriei spălătorii în contextul unui hotel?

Care sunt avantajele propriei spălătorii în contextul unui hotel?

Probabil că răspunsul este destul de intuitiv, însă nu este aplicabil oricărei afaceri de acest gen, căci depinde de mărimea hotelului, de calitatea serviciilor și a experiențelor pe care o oferă, dar și de bugetele disponibile pentru întreținere. Un hotel cu capacități medii și mari de cazare cu siguranță va avea doar beneficii dacă alege să aibă intern propria spălătorie, deoarece numărul articolelor murdare este unul mare pentru a externaliza acest proces.

Pe lângă costul curățării propriu zise la distanță, mai intervine și manipularea lenjeriilor și a prosoapelor, pentru a fi duse și aduse din nou la hotel. Astfel, pe lângă minimizarea efortului, te bucuri și de minimizarea costurilor pe termen lung.

Chiar dacă poate suna ca o investiție serioasă la care te gândești de câteva ori înainte de a o pune în practică, pe termen lung poate fi cea mai bună decizie, și iată de ce:

Controlul calității – un hotel care pune accent pe calitate și pe experiențe fără cusur, va dori să pună la dispoziția clienților așternuturi, prosoape și halate impecabile, care să nu dezamăgească nici cei mai pretențioși oaspeți. În acest sens, a avea propria spălătorie în cadrul hotelului, nu doar că eficientizează întreg procesul, dar ajută și la obținerea calității pe care o dorești, investind în aparaturi performante și soluții profesionale.

Disponibilitate continuă – dacă spălătoriile clasice funcționează cu un orar fix, spălătoria din hotel va fi 24/7 la dispoziția angajaților. Așadar, orice incident neprevăzut va putea fi gestionat cu ușurință, fără a muta munții din loc sau a depune prea mult efort.

Eficientizarea costurilor – chiar dacă pare o investiție serioasă la început, spălătoria va începe să-și arate randamentul și să amortizeze investiția destul de repede. Un calcul simplu îți va demonstra că e mult mai ușor să gestionezi intern spălarea rufelor din hotel, decât să externalizezi acest serviciu.

Nu venim în ajutorul tău doar cu sfaturi, ci și cu propuneri concrete, așadar, în continuare vom povesti despre echipamentele Electrolux Professional, din gama top premium, fiind produse în Suedia și recunoscute ca cele mai fiabile și economice produse de acest gen de pe piață.

Produsele Elextrolux Professional au o serie de caracteristici care le aduc în top, așa că hai să vedem despre ce este vorba.

În cazul mașinilor de spălat, acestea sunt complet programabile, cu setări chiar și în limba română, astfel că pot fi folosite cu ușurință de către angajați. Au cel mai ridicat factor G, adică eficiența stoarcerii, cu valoare de 450. Pentru tine, asta se traduce în economii serioase în ceea ce privește electricitatea. Au funcția AS (automatic saving), ceea ce economisește până la 25% apă. Pot fi dotate cu funcția ID (inteligent dosing), adică, dozarea detergentului pentru economisirea lui cu până la 25%. Modelele sunt diverse și sunt menite să răspundă nevoilor personalizate, așa că te invităm aici (https://www.sdsgroup.ro/echipamente-profesionale/masini-de-spalat-electrolux-professional-suedia–75) să le descoperi pe toate.

Despre uscătoare, putem spune că și acestea sunt complet programabile, de asemenea, și în limba română. Au cuvă reversibilă, fapt ce va preveni încurcarea rufelor între ele, dar au și funcția MB (moisture balance), adică, va preveni uscarea excesivă a rufelor. Aici (https://www.sdsgroup.ro/echipamente-profesionale/uscatoare-electrolux-professional-suedia–76) sunt disponibile toate modelele, astfel că, alege-l pe cel mai potrivit afacerii tale.

Nu putem vorbi de rufe fără să amintim și procesul de călcare, așa că, povestim și despre calandrele profesionale (https://www.sdsgroup.ro/echipamente-profesionale/calandre-profesionale-electrolux-professional-suedia–77). Acestea au cilindrul de călcare creat din oțel inox, care este indestructibil prin coruziune, iar arzătorul este ceramic, concept unic pe piață.

Desigur că în cadrul unei spălătorii vei avea nevoie și de diverse accesorii, precum ar fi cântarele tip platformă, cărucioarele pentru rufe, detergenți și așa mai departe. Pe site-ul nostru veți găsi toate produsele de care aveți nevoie în acest sens, de la cei mai buni producători, pentru că susținem serviciile și experiențele de calitate.