Cum scapi de drumul la curățătorie | Drop&Go

Cum scapi de drumul la curățătorie | Drop&Go

Drop&go este prima aplicație din România care aduce serviciile de spălătorie/curățătorie profesionale mai aproape de clienți, economisind timp și bătăi de cap. Pe scurt, drop&go te scapă de drumul către și de la spălătorie printr-un serviciu rapid de ridicare și livrare.

Timpul pe primul loc

Drop&go a eliminat cel mai mare impediment dintre curățătoriile profesionale și clienții acestora, pornind de la o nevoie reală: timpul. Nu numai că reduce la zero timpul alocat drumului pentru lăsarea obiectelor murdare, respectiv ridicarea celor curate, ci scurtează și timpul alocat comenzii, durata unei comenzi fiind sub un minut.

Mai mult, „bonul care trebuie păstrat” este înlocuit cu succes de istoricul comenzilor care poate fi accesat din contul de client.

Ridicare și livrare în siguranță

Drop&go asigură ridică și livrează hainele în condiții de igienă maximă, punând la dispoziție în mod gratuit pungi cu bandă autoadezivă pentru colectarea hainelor murdare. Curierii Drop&go doar transportă pungile sigilate, iar recepția cantitativă și calitativă are loc în secția de producție. Pentru a păstra un nivel ridicat de încredere, recepția obiectelor se filmează și se păstrează, fiind accesibilă la cerere.

Cum funcționează drop&go

  • Descarci aplicația din Google Play sau AppStore și îți creezi un cont de client care pe lângă opțiunea de a chema un curier, îți permite să vezi istoricul comenzilor tale, să accesezi promoțiile dedicate și să te bucuri de beneficiile care vin odată cu recomandarea aplicației. Pentru a veni în întâmpinarea clienților grăbiți, drop&go pune la dispoziție serviciul de comandă rapidă fără a fi nevoie să îți creezi un cont. Opțiunea de a folosi serviciul de ridicare/livrare fără cont înregistrat necesită un minimum de date: ziua și ora la care să vină curierul, adresa și numărul de telefon.
  • Selectezi tipul de obiecte care necesită curățare: cămăși, tricouri, bluze, pantaloni, sacouri, pulovere, veste, rochii și fuste sau accesorii.
  • Selectezi intervalul de ridicare și livrare potrivite pentru tine, cât și adresa pe care ți-o dorești.

Momentan, drop&go funcționează în București și câteva localități apropiate, însă va fi disponibilă în curând în mai multe orașe.

Recomanzi și câștigi

Pentru orice persoană căreia îi recomanzi aplicația și începe să o utilizeze, primești 25% discount la următoarea comandă, iar ea se bucură de de un cadou de bun-venit în valoare de 50 lei, utilizabili în aplicație.

drop&go pentru afacerile mici și mijlocii

Drop&go este deschisă la parteneriatele cu afacerile de tip AirBNB, barber shop sau săli de sport care nu se regăsesc în ofertele de spălătorie industrială din cauza volumelor mici de haine. Drop&go oferă o soluție simplă acestori tipuri de business, adaptând oferta într-un mod avantajos.

Franciză și parteneriate B2B

Inovația drop&go stă atât în experiența clientului, cât și în posibilitatea pe care o oferă spălătoriilor să își extindă portofoliul de clienți și raza de acoperire. Planurile drop&go implică o extindere în toate orașele mari din România și modernizarea accesului la serviciile de spălătorie/curățătorie dincolo de principiul proximității.