Livrare echipament Horeca

SDS Group asigura transportul echipamentelor pana la beneficiar, iar livrarea la termenul stabilit este intotdeauna o prioritate pentru firma noastra.

La solicitarea clientilor putem oferi si servicii de depozitare, in cazul in care nu sunt asigurate conditiile de montaj si punere in functiune in spatiul respectiv.

Conditiile de montaj, precum si toate utilitatile necesare punerii in functiune, sunt asigurate in general de catre beneficiar, in conformitate cu planurile de amplasare, necesarului de instalare si proiectului de utilitati puse la dispozitie de catre SDS Group.

Montajul echipamentelor se realizeaza cu profesionalism de catre tehnicienii nostri, tehnicieni care beneficiaza de training periodic direct la producatori si care au acces total la documentia producatorului, iar proiectul de amplasare agreat cu beneficiarul va fi respectat cu strictete.

La finalul montajului se fac testele finale si punerea in functiune, verificandu-se in permanenta respectarea caracteristicilor tehnice in conformitate cu datele din cartea tehnica.