Alimentare electrica: 380V/3N 50Hz
Putere electrica: 19 kW
Capacitate: 10 tavi GN 1/1
Distanta dintre tavi: 67 mm
Capacitate maxima de incarcare: 50 kg
Dim ext: 867x775x1058 mm
Greutate: 145 kg
Regimuri de gătire:
* Ciclu de regenerare
* Ciclu combi (25… 300 ° C) – combinand căldura și aburul
se obține un mediu de gătit controlat, care accelereaza procesul
de gătire , reducand pierderea în greutate
* Ciclu de gătire la temperatură joasă (25…99 grdC) – ideal
pentru sous-vide și pentru gatire delicata
* Ciclu cu aburi (100 ºC) – pentru fructe de mare si legume
* Ciclu de gătire cu abur supraincalzit (25…130 grdC)
* Ciclu de convecție uscată și fierbinte (25 … 300 grdC) –
ideal pentru gătit cu umiditate scăzută
Mod de lucru:
* manual
* cu programe
DESCRIERE:
Panou de comanda digital cu butoane cu lumină cu LED
Generator de abur încorporat pentru un control precis al umidității
si al temperaturii, conform setarilor facute
Control al umidităţii reale cu SONDA LAMBDA
(permite obtinerea aceluiasi rezultat indiferent de cantitatea si marimea
produselor introduse in cuptor )
Pot fi memorate pana la 100 retete realizate de beneficiar
Port USB – asigura actualizarea rapida a programelor , precum
si transferul programelor, fara greseala, in locatii multiple
OptiFlow: sistem ventilaţie care asigura cea mai bună distributie a
fluxului de aer in camera de coacere
Ventilator cu dublu sens rotatie, cu 5 viteze: 300…1500 pm
Ventilatorul se opreste automat daca usa cuptorului
este deschisa mai mult de 5 sec
Uşă cu geam dublu din sticlă dublă si cu LED
SkyClean – sistem automat de auto-curățare încorporat cu:
* 5 cicluri automate de autocuratare
* posibilitate de spalare cu detergent tablete, cu detergent praf
sau cu detergent lichid (necesită accesoriu opțional)
Sonda de temperatura
Otel inox AISI 304
Funcție automată de răcire rapidă a camerei de coacere
Funcție de preîncălzire a camerei de coacere
Functie pentru reducerea puterii de lucru
Functie EcoDelta – gătire cu sondă alimentară – este
mentinuta diferenta de temperatură presetată dintre interiorul
produsului si camera de coacere
Cameră de gătit cu colţuri interioare rotunjite
Mâner cu design ergonomic care permite si deschiderea cu mana, cu cotul sau cu umarul
Acces frontal la panoul de comandă – service ușor de realizat
Protectie la apa IPX5
Certificare ERGOCERT – certificare de 4 stele pentru ergonomie
in utilizare si mentenanta
Un cuptor ergonomic și un blast chiller ergonomic – înseamnă
o reducere cu 75% a concediului medical și o creștere a productivității cu 25%.
Asezarea celor doua echipamente faciliteaza o pozitionare optima
pentru operator, fapt ce reduce vizibil aparitia unor accidente
de munca in interiorul bucatariei
Pret promotional valabil pentru comenzi efectuate pana pe 10 – noiembrie – 2024 sau în limita stocului disponibil.