Cod HELIASMOKER 24

CUPTOR CU AFUMARE 24

DESCRIERE:

* camera de coacere lucreaza sub presiune;

* produsele se gatesc prin incalzire indirecta cu aerul fierbinte din camera de coacere, nu prin incalzire directa la flacara sau prin sistemul cu infrarosii;

* utilizat pentru coacerea si afumarea a numeroase alimente, dintre care enumeram: peste (pastrav, crap, stiuca, scrumbie, macrou, calcan, cod, somon, etc), fruncte de mare, ciuperci, carne (porc, pui, miel, vita, curcan, etc), preparate din carne (salamuri, pastrama, carnati, etc), legume, branzeturi, pizza, oua, etc;

* coacerea si afumarea se realizeaza simultan;

* pot fi prelucrate atat produse proaspete, cat si congelate;

* nu exista transfer de miros intre peste si carne daca sunt gatite simultan;

Capacitate:

– 24 pastravi de 250 g sau 12 pastravi de 500 g;

– 4 pui sau 7 kg friptura.

SKU: HELIASMOKER 24 Categorie:

Informații suplimentare

Producator

Tip Produs

Cerere ofertă

Consultanță gratuită

Avem expertiza și toate resursele necesare pentru a pune în practică proiectul tău.