MASINI DE SPALAT PAHARE

Masini Profesionale de Spalat Pahare

Categoria noastra specializata in masini de spalat pahare prezinta o selectie riguroasa de echipamente profesionale, concepute pentru eficienta si durabilitate. Fiecare masina de spalat pahare este testata meticulos pentru a asigura performanta de neegalat si rezultate impecabile in orice context comercial. Astfel, beneficiati de o solutie optima, indiferent de volumul de pahare necesar a fi spalat. Calitatea, tehnologia avansata si designul ergonomic sunt caracteristicile ce definesc fiecare model din aceasta categorie. Investitia in aceste echipamente reprezinta o garantie a standardelor inalte si a satisfactiei in domeniul hospitalitatii.

Gama de masini de spalat pahare cuprinde masini cu un singur ciclu de spalare, cu o durata de 120 de secunde. Masinile sunt realizate din otel de inalta calitate (AISI 304), pentru a evita coroziunea si au circuite separate de spalare si clatire. Productivitatea acestor masini este de maxim 30 de cosuri pe ora. Gama cuprinde inclusiv masini de lustruit pahare.

Aceste masini de spalat pahare pot avea pereí simpli sau pereí dubli. Peretii dubli asigura o izolatie fonica, facand masina sa fie mai silentioasa, precum si o pierdere de energie mai mica.

Afișez toate cele 4 rezultate

Filtrare produse

Tip

Alimentare

Linie

Numar ochiuri / plite

Tip masina de gatit

Producator

Numar tavi