Viziune

Misiunea SDS Group SRL este de a urmari permanent adaptarea gamei de produse si servicii oferite celor ce isi desfasoara activitatea in domeniul HoReCa si nu numai. Menirea noastra este sa punem la dispozitia hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, barurilor, companiilor de tip Fast-Food si Catering, etc, solutii fiabile, flexibile si servicii de cea mai buna calitate caracterizate prin punctualitate, corectitudine, stabilitate si profesionalism.

Nucleul misiunii noastre este CLIENTUL si de aceea facem totul pentru a-i asigura cele mai bune produse si servicii, in raportul ideal calitate-pret.

Viziunea SDS Group SRL este de se mentine in pozitia de partener responsabil si de o seriozitate garantata pentru toti clientii sai, trecuti si viitori, in ceea ce priveste livrarea, consultanta tehnologica de santier, montajul si instalarea, scolarizarea profesionala si service in garantie si post-garantie.

Urmarim in permanenta sa dezvoltam si sa furnizam solutii noi si sigure, adaptate cerintelor in continua schimbare ale pietei HoReCa.