Parteneri

EcoClean

Sunt foarte mulţumit de colaborarea pe care am avut-o cu echipa SDS Group pe perioada celor 23 de proiecte. Am avut ocazia de a lucra cu oameni profesionişti, creativi, o echipa bine pregătită care a ştiut să răspundă rapid cerintelor pe care le avem.

Pot spune că în cadrul proiectelor pe care EcoClean le realizează, SDS Group a devenit un partener strategic şi constant, acest lucru fiind un semn de recunoaştere a capabilităţilor tehnice afirmate şi a soluţiilor şi serviciilor implementate, dar şi a profesionalismului de care a dat dovadă în cei 16 ani de colaborare.

Doresc pe această cale să felicit întreaga echipa SDS pentru modul de lucru profesionist de care au dat dovadă în realizare tuturor proiectelor, inclusiv pentru mobilizarea generală ce a dus la concretizarea rapidă a ultimului nostru proiect EcoClean Afi Palace Cotroceni.

Cu stimă,
Darie Grigorescu, Director General EcoClean

Continental Automotive Systems – Autoservire

Mulțumim companiei SDS Group, pentru suportul acordat cu profesionalitate, în punerea în practică a proiectului nostru de modernizare a liniilor de autoservire existente la sediul Continental Automotive Systems Sibiu, precum si a spatiilor de depozitare si preparare corespunzatoare a materiei prime necesare.

Echipamentele profesionale oferite și instalate de către SDS Group, ne-au permis eficientizarea fluxului de lucru, facilitând servirea promptă într-o cantină – restaurant ce deserveste unui numar de peste 3000 de angajati.

Tehnologiile inovative ale soluțiilor oferite de SDS Group asigură savoarea preparatelor pregatite de o echipa profesionista. Calitatea echipamentelor, usurința în utilizare, fiabilitatea și raportul calitate preț, sunt factorii cheie în baza cărora am ales să colaborăm cu SDS Group pentru acest proiect.

Echipa SDS Group, este creativă și foarte bine informată asupra tehnologiilor noi, a legislației specifice și a costurilor de exploatare în termeni reali. Consultanța ne-a fost oferită pe toată perioada proiectării, montajului și a instruirii personalului ce va utiliza aceste echipamente.

Sperăm să avem ocazia să mai colaborăm și la alte proiecte.

Cu stimă,
Mihaela Trifa, Manager Relatii Umane CAS Sibiu

Butterfly - Spalatorie curatatorie Eco.

www.spalatoriehaineiasi.ro

"Doresc sa multumesc echipei SDS Group, pentru promtitudinea si profesionalismul cu care, impreuna cu specialistii Electrolux Suedia, au comunicat si conlucrat, pe intreaga perioada de desfasurare a proiectului , de la faza de concept, pana la implementarea si punerea in functiune a proiectului Spalatorie Ecologica dezvoltat in Iasi, de catre compania SC Antagos SRL, in 2014-2015.

Echipa SDS Group este extrem de bine pregatita, creativa, rapida, flexibila. Modul exemplar in care si-a organizat activitatea, operativitatea, potentialul tehnic ridicat, preocuparea deosebita pentru calitate constituie pentru noi motive solide pentru a recomanda compania SDS Group, drept partenerul perfect pentru dotarile de spalatorii si curatatorii profesionale".

Ovidiu Ambros
Administrator SC Antagos SRL

Restaurantul "Le Bistrot Francais" din Bucuresti, România a fost inclus pe lista Premiului de Excelenţă al celebrei reviste americane Wine Spectator

Le Bistrot Français, un restaurant din Capitală deschis în septembrie 2013, a fost inclus în lista celebrei reviste americane de lifestyle Wine Spectator la categoria Award of Excellence, alaturi de alte 74 de restaurant, intre care: Clos Maggiore din Londra, La Toque din Napa din California, Nice Matin din New York, Saison din San Francisco, the Stonehouse din Santa Barbara (California) şi Studio din Laguna Beach (California).

Wine Spectator este o revistă americană care începând cu anul 1981 este specializată în critica de vinuri şi gastronomie. În 2014 au fost selecţionate 3.748 de restaurante din peste 82 de ţări şi regiuni care au fost menţinute sau au intrat în una dintre cele trei categorii ale revistei: Award of Excellence (entry-level), Best of Award of Excellence (second tiers) şi Grand Award (highest).

Restaurantul Le Bistrot Français, a fost dotat cu echipamente profesionale de bucatarie Zanussi/Italia, de catre furnizorul de servicii şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante SDS Group Romania, firma ce are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale de bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, spalatorie si curatatorie chimica, curatat pardoseli, frig medical, etc. Aceste produse se adreseaza unei game extrem de largi de utilizatori, cum ar fi: hoteluri, restaurante, fast-food-uri, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, spalatorii publice, spitale, penitenciare, unitati militare, case de copii sau batrani si altele.

Kronwell

Proiectul Kronwell Brasov Hotel a prins viata gratie sprijinului si implicarii dumneavoastra, fara de care finalizarea hotelului sub conceptul dorit si la standardele propuse nu ar fi fost posibila.

Doresc cu aceasta ocazie sa imi exprim gratitudinea fata de dumneavoastra.

Drept confirmare a rezultatului eforturilor depuse impreuna, va rog sa regasiti in atasament primele doua distinctii acordate hotelului Kronwell, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Toursim & Leisure Investment Conference 2013, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in data de 21 mai 2013, si in cadrul careia juriul, format din personalitati de referinta in industria ospitalitatii din Romania, a distins hotelul Kronwell dintre hoteluri cu renume national si international:

  • Locul I - Investitia Anului in Turism
  • Locul II - Hotelul Anului

Va multumesc pentru parteneriat!

Cu reverenta,

Kronwell

Kronwell - The hotel of the year

Kronwell - Best investment of the year