PRODUSE CURATENIE BAI, TOALETE SI BUCATARII

Produse curatenie pentru bai / toalete

Cele mai pretentioase suprafete si cele mai greu de curatat le intalnim in bai.

– In sectiunea urmatoare gasiti cele mai bune produse, marca Oscar Cleaning, care tin pasul cu tehnologiile de dezvoltare a tuturor materialelor folosite in bai si corpurile aferente toaletelor: prin produse de curatare cu eficienta ridicata, detartranti, anticalcar, anti-murdarie, produse de intretinere, ceara etc.

Produse curatenie pentru bucatarii

– Produse de inalta performanta pentru spalarea vaselor, cea mai buna gama de detergenti pentru masinile de spalat vase atat pudra cat si lichid; Produse pentru clatire cu formula exclusiva, tablete cu dozaj unic pentru masinile de dimensiuni mici; Produse pentru inmuiere, dezinfectare si mentenanta pentru echipamentele de spalare.

– O serie completa de produse pentru curatarea si tratarea oricariei suprafete prezenta bucatariile moderne, cu accent pe igiena tuturor suprafetelor cu care alimentele pot intra in contact: degresanti, pentru intretinere, lustruire, detartrare si igienizare. Fiecare detergent are un singur scop: rezultate uimitoare cu cel mai mic impact asupra mediului inconjurator.

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

Filtrare produse

Tip

Alimentare

Linie

Numar ochiuri / plite

Tip masina de gatit

Producator

Numar tavi